Zaznamki

Neopjevan Heroes

Alternativna imena: Neopjevan Heroes
Spletne

Neopjevan Heroes - brezplačna multiplayer igra vlog v fantazijskem slogu z edinstveno grafiko.

Neopjevan Heroes Online igro naredi naslednje minimalne sistemske zahteve za računalnik predvajalnik

1. Povezavo z internetom.

.

2 JavaScript lahko brskalnik tehnologijo Flash.

3. Prisotnost trenutno različico Flash Player.

4. Ločljivost zaslona 1024 z 768 ali več.

Game razvijalci ne priporočamo igrati to igro v Internet Explorer, Opera.

Registracija napeto Heroes v igri je zelo hitro - boste morali samo vnesti svoj e-poštni naslov in in sprejeti uporabnik sporazum. Nadaljnje smernice o Neopjevan Heroes Online registracijo bo poslano na naslov elektronske nabiralniku. Registracija napeto Heroes ni potrebno, če imate svojo stran na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in VKontakte - se lahko prijavite v igro uporabljate svoj račun.

Neopjevan junaki online igra ima edinstveno grafiko, ki spominja na stripe. Vendar pa to ne izključuje dejstva, da svet artanga zelo visoke kakovosti zasnovan in ima široko paleto lokacij - od mesta Free-Port, do jame in ječe.

Ko začnete igrati igre na spletu napeto Heroes, se lahko vaš lik spadajo v eno od štirih kategorij:

• Warrior

• klerik

• Ranger

• magician

Vendar pa je odvisna samo od vas, kaj veščine boste razvili svoj značaj. Neopjevan junaki online igra ima posebno značilnost - set kartic, ki jih boste uživali. To je odvisno od njih svojo opremo, orožje, razreda znakov. Če vam ni všeč, lahko vedno kupite ali zmago v bitki novo kartico in začeti delovati precej drugače.

Sistem bitka je igra, ki temelji na vrsti. Lahko boriti tako na odru in opravljajo različne naloge. Poleg tega se lahko najbolj nevarne in zviti pošasti usklajujejo svoje ukrepe in lahko napadejo celotno skupino. Bojišča so različni in imajo različne lastnosti, na primer, ovire, glede na sile, ki dajejo znak energetske točke vhod - izhod. Lahko hodite, fly, skok, napad in uporabo njihovih sposobnosti.

Ko boste igrali igro na spletu napeto Heroes, potem boste počakati na različne naloge, ki jih bo dala

• Krog moči

• Steel Legion

Ti dve organizaciji ne zavedajo čarovnika in bojevniki oz. Vam ni takoj dal službo za trofejo, da bodo nekatere edinstvene stvar. Najprej boste morali zaslužiti določen ugled. Če delaš delo za krog moči, da se bo vaš ugled utrpeli jeklo legijo in obratno.

Vaš lik bo imel posebnih očal slavo, ki bo odvisna od razmerja med ljudi na svetu. Z naslovom značaja, lahko dobite tudi več in epiteta, kot so Velika Fair, Zhetvoprinosyaschy ali Bezisvesny, Skromen. Od naslovni lik odvisna tudi njene možnosti - za vstop v klan, sodelovanje v boju v areni.

Ko ste v neznano vlogo igrajo Heroes, nato pa zašli v gospodarskem sistemu. Prvič, vsa sredstva, v igri so izčrpni in igralci ki jih je treba nadaljevati. Drugič, trgi boste naleteli na različne možnosti oblikovanja cen, odmetavanje, in druge primanjkljaje. Tretjič, lahko ustvarite edinstvene orožje in jih prodajajo.

Lahko ustvarite trgovske poti med mesti na svetu, kot je trgovina z klanov uporabo gospodarskega razmaha in napadi drugih mestih.

Igraj zanimive napeto Heroes, saj je odvisna samo od vaših dejanj in odnosa do vaših drugih znakov, ki jih lahko razvije, vendar niso omejeni le na eno vejo razvoja, kakor tudi samo uživati ​​v igri.

Sistem razvojem likov v igri - bezurovnevaya, tudi v igri ne obstaja navzkrižje ras in strank, in je odvisna samo od vas, s katerim se boste borili.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more