Zaznamki

Unbridled: Horse Designer

Alternativna imena:

Unbridled: Horse Designer je igra, v kateri boste imeli neverjetno priložnost zgraditi lastno farmo konj. Igrate lahko na računalniku. 3D grafika, realistična in podrobna. Igra je kakovostno ozvočena, glasba je prijetna. Optimizacija je prisotna.

Igra ponuja veliko možnosti, a da boste vse razumeli, boste morali najprej opraviti usposabljanje. Trajalo bo nekaj časa, ko boste opravili več misij z namigi, boste hitro razumeli, kako nadzorovati igro.

Po tem vas čakajo številne naloge v Unbridled: Horse Designer:

  • Skrbi za kmetijo, posej polja, poberi žetev
  • Očistite ozemlje
  • Nadgradite hlev, da bo lahko sprejel več stanovalcev
  • Vzrejajte konje, ustvarite svojo edinstveno pasmo
  • Pridobite nova sedla za konje in oblačila za jahače
  • Trenirajte svoje konje in se naučite novih trikov, izboljšajte svoje jahalne sposobnosti
  • Sodelujte in zmagujte na konjeniških tekmovanjih v več disciplinah

Tu so glavne stvari, ki vas čakajo med igranjem Unbridled: Horse Designer na osebnem računalniku.

Vi se odločite, kakšna bo kmetija, razporedite stavbe po svojem okusu. Namestite okraske in vrtno pohištvo, da bo ta kraj prijeten. Čeprav boste morali poskrbeti za letino, to ni glavna naloga. Vzrejajte konje s križanjem živali z različnimi sposobnostmi in pridobite močnejše potomce.

Poleg tega boste lahko vplivali na barvo in druge lastnosti naslednjih generacij hišnih ljubljenčkov.

Nemogoče je rediti konje in se ne ukvarjati z jahanjem. Naučite se popolno obvladovati te pametne živali. Pripravite prostor, kjer boste lahko izvajali različne trike in tam redno vadite. Če želite, vam Unbridled: Horse Designer ponudi prostor, kjer lahko pokažete svoje pridobljene veščine. Sodelujte v tekmovanjih. Za razliko od večine iger o konjih, se lahko v tem primeru poleg običajnih konjskih dirk udeležite tudi prireditev in tekmujete v western jahanju.

Igranje Unbridled: Horse Designer je zelo zanimivo, saj lahko samostojno izbirate, kaj boste počeli. Postanite najboljši jahač v treh disciplinah, prejmite nagrade in izboljšajte svoje sposobnosti ali pa posvetite največ pozornosti vzreji konj, ustvarjanju novih pasem z edinstvenimi lastnostmi in videzom.

Za igranje igre ne potrebujete interneta, potrebovali ga boste le na začetku za prenos namestitvenih datotek.

Trenutno je projekt v fazi zgodnjega dostopa in še ni bilo uresničeno vse, kar so razvijalci imeli v mislih, toda v času, ko gledate to besedilo, je najverjetneje izdaja že izvedena in je še več zanimivih naloge.

Unbridled: Horse Designer brezplačno prenesite na PC, žal ne bo delovalo. Imeli boste možnost kupiti igro s povezavo na tej strani ali z obiskom portala Steam. Cena ni visoka, pogosto pa je igro mogoče kupiti z velikim popustom, preverite, ali je danes tak dan.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte z vzrejo konj in sodelovanjem na tekmovanjih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more