Zaznamki

Taktika ukrajinskih obrambnih sil

Alternativna imena:

Ukraine Defence Force Tactics taktična potezna strategija. Igra ima preprosto grafiko, vendar je vse videti zelo lepo. Zvok je dober, posnetki zvenijo realistično in glasno. Vaša naloga v igri, ko vodite majhno vojsko, je premagati premočnejše sovražnikove sile.

Kot so mnogi uganili po imenu v igri bomo govorili o zadnjem velikem vojaškem spopadu v moderni zgodovini. Potruditi se morate, da podlemu in zahrbtnemu sovražniku ne dovolite, da zavzame vašo državo. Zaščitite pred uničenjem mesta s civilisti.

Preden začnete igrati Ukraine Defence Force Tactics, morate razdeliti točke tako, da okrepite vrste vojakov po vaši izbiri.

Nato izberete najprimernejšo taktiko.

Skupaj so trije:

  • Kombinirano
  • Topništvo
  • Pehota

V kombinaciji bodo vaše enote približno enako sestavljene iz pehotnih in topniških enot. Če izberete pehoto, bo večina vojakov pehota. Z izbiro topništva bodo vaše sile večinoma sestavljene iz te vrste vojakov.

V tej igri se izmenjujete s sovražnikom. Vsaka enota ima določeno število akcijskih točk, ki se porabijo za gibanje ali napad. Za akcijske točke je aktiviran način aktivne obrambe. Enota v tem načinu bo napadla katerega koli sovražnika, ki je v območju delovanja med njeno potezo.

Uničenje sovražnikove enote vam daje uporabnih virov, ki jih morate zbrati čim hitreje. To bo vaše bojevnike okrepilo in pomagalo popraviti škodo.

Vsaka misija, ki vas čaka, bo imela svoje naloge. Na primer, uničite določeno število sovražnih enot. Včasih se zdi, da je to sploh nemogoče narediti, a nič ni nemogoče. Samo potruditi se morate po svojih najboljših močeh.

V rednih intervalih prihaja pomoč iz zraka s padalom. Ko dvignete ta predmet, lahko izbirate med tremi različnimi posebnimi akcijami.

Enote, ki zasedejo ključne točke, prejmejo bonuse za obrambo ali napad.

Poleg pomoči, ki jo včasih odvržejo s padalom od zgoraj, pridejo tudi izjemno neprijetni predmeti. Po določenem času sovražnik sproži raketni napad. Preden se to zgodi, so vse celice, ki so bombardirane, označene z rdečo. Bolje je, da svoje enote umaknete na varne položaje. To je lahko težko narediti, ko so sovražne čete v neposredni bližini in lahko izkoristijo situacijo v svojo korist.

Morda se zdi, da je igra zelo težka. Toda težavnost tukaj je dovolj, da vas zanima in prehod ne postane nočna mora.

Igra zasvoji in v njej lahko neopaženi preživite precej časa.

Na žalost ni celotnega arzenala, ki je trenutno na voljo APU. Nekatere vrste orožja bi lahko precej olajšale nalogo v igri, saj so se izkazale za izjemno uporabne na resničnem bojišču.

Brezplačen prenos

Ukraine Defense Force Tactics na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev. Cena igre je simbolična, razvijalec pa bo ves izkupiček od prodaje nakazal za pomoč Ukrajini.

Začnite igrati takoj zdaj, da zaščitite Ukrajino in ves civiliziran svet pred podlo invazijo Horde Z!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more