Zaznamki

UFO Online

Alternativna imena: UFO, UFO

UFO Online-je brezplačna multiplayer igre v stilu Postapokaliptika. UFO Online igre na spletu - to je kruta mir v svetu city-41, svet po 2024, ko je romarjem na zemlji poslala grozno virus, ki se je skoraj vse človeštvo prizadel. Del tujci ostali na Zemlji, medtem ko je večina od njih nerazložljivo oddaljila. Survivors so ljudje, ki so podlegli virusu in ni mutiral, in se zdaj borijo s svojo lastno vrsto, in tujce.

Najmanjše sistemske zahteve za igro:

- Procesor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz ali enakovreden

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 ali GeForce 6600 z 128 MB grafičnega pomnilnika (mora podpirati Shader Model 2. 0)

- Network Connection - 64 kbps

- Trdi disk: 500 MB nezasedenega prostora

Pridružite se v igri UFO Online potrebno prenesti in namestiti posebno odjemalsko programsko opremo, ki optimizira proces igri in se samodejno posodablja. Potem je UFO Online Spletna prijava morali vnesti vzdevek (želeno v igri ime), geslo, e-mail, da se strinjate s pravili in sprejeti uporabnik sporazum. Bodite prepričani, da vnesete kodo iz slike, ki preprečuje bote v igri. Za vaša podpora in možnosti povezovanja z vrstniki in ljubitelje te igre skupnost VKontakte in Facebooka, ki so še posebej koristno, če strežniki v okviru vzdrževanja.

UFO Online spletne igre razdeljene v sektorje, ki bo premikanje vaš lik. Potem ko ga premika vzeti malo časa za počitek. V nekaterih sektorjih, bodo dane stavbe ali celotne skupnosti, ki vam bo dala priložnost za uporabo igralnih storitev, kot so:

- "Shop",

- "Warehouse"

- "Arena" in druge.

Ko boste igrali igro UFO Online na spletu, potem bo vaš lik ima šest glavnih značilnosti:

Moč

- Dex,

- Body

- Perception

- Intelligence

- Charisma.

Višja znak, manj izkušenj, bo moral dobiti to ali ono spretnost. S pomočjo posebnih veščin "usposabljanja" lahko razvije svoj značaj. Vaš lik bo imel nahrbtnik in osebne predmete pokal. Te stvari, ki jih je mogoče prodati, zamenjati blagovna menjava z drugega igralca, ali - če se stvari pokal - da bi jih izgubili v času smrti. In če je vaš nahrbtnik preobremenjena, del stvari, ki jih znebiti.

Orožje imajo več razredov, ki so odvisni od taktičnih namen določeno vrsto orožja. Ko začnete igrati igre na spletu UFO Online, vam bo zagotovljena z osnovno orožje - pištolo, in s stopnjo lika, boste dobili dostop do drugih vrst orožja, kot so:

- Jurišna puška,

- Brzostrelke,

- Orožje za boj na odprtem prostoru.

Vsako orožje ima svoje edinstvene lastnosti, ki jih je treba upoštevati pred igranjem NLP Online.

So Battles v igri izvaja korak za korakom. Če želite biti uspešni v UFO Online igre lahko koristno preživijo čas, namenjen načrtovanju naslednji korak v boju. Potem vsi znaki izgubili svoja dejanja. Boj se nadaljuje tako dolgo, kot je vaša ekipa ne zmaga, ali dokler vaš borec ne bo ubil sovražnika. Če je vaša ekipa zmaga, se lahko zbere vse trofeje, ki je ostala po poraženih sovražnikov. Če želite napasti nobenega drugega igralca, preverite, ali dovolite sektor za napad. Toda pozor - če trenutek bitke nenadoma prekiniti internetno povezavo, se bo vaš lik še vedno v borbi in drugih znakov, lahko povzročijo škodo do umora. Vse bojnih lokacijah v igri so edinstveni, razdeljen na celice in imajo svojo pokrajino.

Online igre UFO Online daje igralcem možnost trgovanja, obisk trgovin, ki prodajajo svoje stvari z drugimi. Poleg tega trgovinski odnosi so možni samo med pravimi ljudmi, pogodbe niso samodejno ustvari.

Bo UFO Online Registracija odpre pred vami priložnost, da se izkažejo kot velikih borcev, neustrašen, briljanten strateg in taktik in doseže vrh v tej igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more