Zaznamki

Two Point Campus

Alternativna imena:

Two Point Campus je zanimiv simulator urbanističnega načrtovanja, v katerem je prostor za humor. Two Point Campus lahko igrate na računalniku. Tukaj boste našli čudovito 3D grafiko v edinstvenem slogu. Igra je dobro ozvočena in glasba je zabavna.

Če vam na šoli ali univerzi, kjer študirate, ni vse všeč, vam bo Two Point Campus dal priložnost, da ustvarite lastno izobraževalno institucijo, v kateri sami postavljate pravila.

Odločite se, kaj boste študente učili, literaturo, fiziko ali jim pomagali obvladati magijo. V tej igri je vse mogoče.

Na začetku boste prejeli nasvete in navodila za hitro razumevanje nadzora in mehanike igre.

Potem je vse odvisno samo od vas:

  • Razširiti univerzo, dokončati in razširiti prostore
  • Načrtujte nove zgradbe, izberite temelje in druge strukturne elemente
  • Nakup okrasnih predmetov, pohištva, spreminjanje barve sten in talnih oblog
  • Poskrbite za potrebno opremo za trening
  • Povežite se s študenti, če želite izvedeti več o njihovih potrebah
  • Polaganje poti med stavbami in spalnicami
  • Postavitev klopi in okrasnih elementov na ozemlju univerze, zasaditev dreves

To so stvari, ki jih boste počeli, ko boste igrali Two Point Campus.

Univerza, katere direktor boste med igro postali, je zelo nenavadno mesto; poleg običajnih disciplin je tam veliko eksotičnih področij. Med eksotiko je viteštvo, celoten tečaj praktične magije in številne druge kompleksne znanosti.

Med igro boste imeli priložnost spoznati vsakega od študentov posebej, izvedeti njihovo zgodovino in želje pri izbiri znanstvenih disciplin.

V Two Point Campus PC bo vsak igralec lahko pokazal svojo ustvarjalnost. Spremljajte potrebe študentov in pravočasno zgradite vse potrebno.

Igra izvaja menjavo letnih časov, izkoristite počitnice za opravljanje dela in pripravo univerze na nov študijski semester.

Igra bo imela veliko komičnih situacij, dobro razpoloženje je zagotovljeno tudi v turobnem in oblačnem dnevu za vse, ki se oglasite v Two Point Campusu.

Poleg učilnic, v katerih bodo učenci pridobivali znanje, in hiš, v katerih bivajo, je potrebnih še veliko dodatnih zgradb. Postavite zgradbe na ozemlje, kot želite, vendar ne pozabite položiti poti.

Ustvarjajte tajne družbe in študentske bratovščine v kampusu. Pripravite niz pravil za te organizacije.

Najemite osebje in profesorje. Na to je vredno biti pozoren, saj je kakovost usposabljanja odvisna od strokovnosti zaposlenih.

Za začetek igre morate prenesti in namestiti Two Point Campus na svoj računalnik. Igrate lahko tudi brez internetne povezave.

Two Point Campus brezplačen prenos, žal ni možnosti. To zabavno igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati takoj zdaj, da zgradite univerzo, kjer bi radi študirali in upravljate njeno delo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more