Zaznamki

Toskanska pustolovščina

Alternativna imena:

Tuscany Adventure kmečka igra za mobilne naprave. Tukaj boste videli čudovito svetlo grafiko v risanem slogu. Glasba je zabavna in liki so pozitivni.

V tej igri moraš postati pomočnik dekleta po imenu Olivia. Pomagaj ji rešiti njeno kmetijo pred posegi lokalnega grofa. Spremenite propadlo kmetijo v uspešno podjetje.

Da bi se vse izšlo, morate narediti veliko stvari:

  • Raziščite območje okoli sebe korak za korakom
  • Čisto zemljišče za nova polja in proizvodne zgradbe
  • Poskrbite za živali in ptice
  • Proizvaja blago za prodajo
  • Spoznajte vse sosede okoli kmetije
  • Dokončajte naloge, da zaslužite denar in izkušnje

Igranje Tuscany Adventure ne bo pretežko, vendar se tudi ne smete sprostiti.

Glavna naloga je pridobiti material za širitev kmetije in gradnjo zgradb. Za to je treba priključiti novo ozemlje. Porabi energijo, kot večina iger tega žanra. Včasih ga je mogoče dopolniti z iskanjem določene vrste rastline med promocijo. V nasprotnem primeru boste morali počakati na dopolnitev zalog.

Med čakanjem bo priložnost skrbeti za polja, skrbeti za živali in proizvajati hrano.

Izbrali boste lahko slog stavb, okrasili ozemlje z dekorativnimi elementi po vaši izbiri. Sami določite, kje postaviti zgradbe, narediti kmetijo kompaktno ali, nasprotno, zasesti ogromno ozemlje.

Klepetajte z drugimi igralci, povabite prijatelje in igrajte skupaj na spletu. Ustvarite zavezništva in prosite druge igralce, da vam pomagajo, pomagajte si. Opravljajte skupne naloge in sodelujte v tekmovanjih.

Zaželeno je, da so v združenju samo aktivni igralci, sicer bo med tekmovanjem težko priti do najvrednejših nagrad.

Uporabite vgrajen klepet za komunikacijo.

Igra zahteva redno pozornost, saj tako velike kmetije ni mogoče dolgo časa pustiti brez nadzora. Prijavite se v igro vsak dan in prejmite dnevne in tedenske nagrade za prijavo in aktivnost.

Sezonskih počitnic in časa večjih športnih dogodkov je bolje, da ne zamudite. Na takšnih dnevih boste dobili priložnost pridobiti edinstvene nagrade s sodelovanjem na tematskih dogodkih z zanimivimi tekmovanji.

Razvijalci aktivno podpirajo igro. Posodobitve se redno objavljajo z novimi dekoracijami, zabavnimi tekmovanji in drugo vsebino.

Trgovina v igri vam bo omogočila, da nekoliko hitreje razvijete svojo kmetijo in kupite manjkajoče vire, energijo ali okrasne predmete. Nekateri izdelki so na voljo za valuto v igri, nekateri samo za pravi denar. Ni nujno, da kupujete za denar, vendar lahko na ta način razvijalce finančno podprete, če želite. Asortiman se redno posodablja, za praznike so velikodušni popusti.

Brezplačen prenos

Tuscany Adventure za Android lahko sledite povezavi na tej strani.

Pridružite se zdaj in preprečite, da bi lokalni grof užalil prijazno Olivio!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more