Zaznamki

Tropsko spajanje

Alternativna imena:

Tropical Merge uganka o združevanju predmetov z elementi simulatorja kmetije. V igri boste našli raj v tropih z zelo svetlo in lepo grafiko v slogu risanke. Vsi liki imajo dober glas in govorijo kot pravi risani junaki. Glasba je zabavna in brezskrbna.

Tukaj boste našli potovanje na tropski otok. Če mislite, da se brezdelja na plažah ne boste hitro naveličali, potem vam bo igra zagotovo ustrezala.

V njej boste imeli veliko najbolj neverjetnih dogodivščin in čudovitih odkritij:

  • Združite predmete, da dobite orodje, dragocene artefakte in preprosto lepe spominke
  • Razvijte in upravljajte kmetijo, ki so vam jo zaupali razvijalci
  • Zgradite nove zgradbe in okrasite območje po svojih željah
  • Dokončajte naloge in spoznajte nove zanimive zgodbe

Vse to in še nekaj drugih prijetnih opravil, ki jih boste spoznali, ko boste igrali Tropical Merge, vas čakajo tukaj.

Otok je poln čarovnije in med svojimi odpravami se boste zagotovo srečali z njenimi manifestacijami.

Spoznajte domačine in jim pomagajte rešiti mesto, v katerem živijo.

Potovanje po otoku, ki je veliko večji, kot se zdi na prvi pogled. Raziščite prostrana ozemlja in naredite neverjetna odkritja. Pridobite sredstva, ki jih potrebujete za gradnjo in razvoj svoje kmetije.

Poiščite začarane živali in jih združite, da dopolnite svojo zbirko menažerije. Njegovi prebivalci lahko postanejo hišni ljubljenčki najbolj neverjetnih vrst. Vse jih je treba nahraniti in jim zagotoviti vse, kar potrebujejo. Igrajte se z njimi in ne pustite, da se dolgočasijo.

Zgradite svoje kraljestvo v čarobnem tropskem raju.

Samo vi se odločite, kako bo izgledal in katere zgradbe in okrasni elementi bodo v njem. Vseh ne boste dobili takoj. Veliko jih bo treba zbrati v delih, raztresenih po različnih delih otoka.

V džungli se skriva na tisoče različnih predmetov. Poiščite jih vse, preučite jih in jih združite z otoško magijo, da okrepite ali ustvarite nove elemente.

Pridobite nagrade za prijavo vsak dan, ob koncu tedna pa vas čakajo še bolj radodarna darila, če ne zamudite niti enega dneva.

Igra ima veliko oboževalcev po vsem svetu, poiščite nove prijatelje med njimi.

Trgovina v igri pogosto ponuja predmete in vire po promocijskih cenah. Vse, kar vam lahko koristi med igro, boste lahko kupili za valuto v igri ali pravi denar. Ponudbe se redno posodabljajo, preverite znova.

Sezonski prazniki in dogodki so dnevi, ko se v igri zgodi veliko novega in zanimivega. Čakajo vas posebna tekmovanja, velikodušnih nagrad, ki jih lahko dobite, pa ne morete dobiti kadar koli drugje.

V igri se skoraj nenehno pojavlja nekaj novega. Razvijalci vas poskušajo zadovoljiti z dodajanjem področij za raziskovanje, okraskov, veselih prebivalcev zverinjaka in čudovitih zgradb.

Tropical Merge lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na strani.

Namesti igro, čakajo te dogodivščine v svetu, kjer je vreme vedno lepo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more