Zaznamki

Triviador

Alternativna imena: Trividator

Game Triviador spletna igra, ki združuje posedovanje znanja na različnih področjih in bitk.

V spletnem brskalniku spletni igri je registracija Triviador poteka preko uradne spletne igre, kakor tudi imeti možnost, da se registrirajo preko popularne socialne mreže na mestu na internetu - Facebook. Pridružite se igri in vmesnik spletnega mesta so predstavljeni v angleščini.

Za registracijo spletnih iger Triviador boste morali storiti naslednje:

1) Najdi uradno spletno stran Triviador, medtem ko z uporabo katere koli iskalnik, ki ga poznate. Na primer, Yandex.

2) Ko odprete spletno stran, preden si takoj začeti nalaganje iger. To bo prikazal na vprašanje, ali želite ustvariti. Če se ne strinjate, potem samo kliknite na X v zgornjem desnem kotu. In če nasprotno, kliknite potrditveno povezavo «Sing tukaj». Po tem boste videli prijavnico.

3) V prvi mobilni pisanje e-pošte (e-poštni naslov).

4) Nato vnesite v naslednjo celico Geslo (svoje geslo). To mora biti precej edinstven in vsebuje črke in številke.

5) Potem izberite Usename (vaše uporabniško ime).

6), da se glasi odseke, ki so spodaj, če se strinjaš z njimi, jih označite. Boste morali klikniti na kvadrate, ki so nasproti predmetov.

7) In na koncu, kliknite "register".

Zdaj ste legitimni uporabnik Triviador igre in vsi tvoji dosežki bodo shranjene.

Igraj igro Triviador držimo vse svoje dosežke, se lahko le registrirani uporabniki igri. Glede na to, da je to igra, brskalnik, ki je največ pozornosti nameniti visoke hitrosti internetne povezave. Računalniška parametrov sistema ne sme biti manjši od povprečja. To je zagotoviti, da je igra delovala v redu.

V igri brskalnika bo igral Triviador moške, ki bo dala svojo barvo in boste imeli svoj grad. Barve v igri: modra, rumena in rdeča.

Spopadi v Triviador spletu nenavadnih. Izbran za boj dveh nasprotnikov. To lahko vi ali kdo drugi dva igralca.

Bo Kot dvoboju boste prejeli vprašanje, na katerega mora odgovoriti v določenem času. Ki odgovarja na to vprašanje pravilno zmaga. Po Odgovor je boj, kjer zmagovalec ubije zguba in traja njegovo mesto.

Igra bo pred vami je zemljevid Zemlje, boste morali zmagati. Več boste zmagali bo več vaših sodelavcev, se postavi na zemljevidu, in tako boste postali zmagovalec.

Vprašanja v igri so dokaj preprosta. Prihajajo iz različnih področij: od zgodovine in konča s priljubljenih risank.

Spletni brskalnik, igre brez Triviador vam priložnost, da preizkusite svoje znanje in sposobnosti, da bi osvojil svet s svojim značajem.

Prijavi Triviador v igri in shranite rezultate. Ne bojte se, da preizkusite svoje znanje. Se zavedate, da boste zagotovo prišli na zmago!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more