Zaznamki

Trine 2 Expanded Edition

Alternativna imena: Trine 2 Expanded Edition

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Disk Space: 1. 5 GB

Trine 2 - arkadna igra z enim od finskih družb razvita, nadaljuje tradicijo ustanovljena pred mnogimi leti, ob zori računalniških iger. Trine 2 igre mehanike je zelo podobna prej priljubljena igra, kjer igralec padel pod nadzorom treh izgubili v času Viking. Vsak od likov imeli svoje izjemne sposobnosti, in samo z uporabo znanja in spretnosti vsakega člana skupine lahko prenese ravni do konca. Igra Trine 2 ima tudi tri glavne like - pameten in hitro tat Zoya, močna in nepogrešljiva blizu vitez Poncij in čarovnik krmilnih elementov Amadeus. Vsak član ekipe je za razliko od drugega, in uporabljajo svoje ključne funkcije in prednosti je mogoče doseči pred razpletom parcele.

Plot

Game Trine 2 je povezan zelo zmedeno parcelo, kjer smo povedal celotno backstory vesolja Trine 2, igrajo enostavno in težko hkrati. Pripoved igre na mestu, kjer je prvi del se je končalo. Fairy kraljestvo se je rešil, zlo čarovnije je bilo uničenih, a idila je trajala zelo kratek čas in še enkrat vsem svetu, kjer so glavni liki resno ogrožena. Tokrat glavni artefakt Trinh 2, ki ureja svet in vesolje znova njena težavah in znova, da reši svet je potreboval tri neenake znakov in njihovo soglasje, da je artefakt misije odločila, da ne zahteva. Še ena nesreča za igranje vesolje Trine 2 je bil vdor v škratov, ki jih njihov vodja vodstvom odločila uničiti znani svet in izkoristiti nadzor artefakta.

Heroes

V Trine 2, morajo odigrati vse znake, ki uporabljajo svoje moči za sto odstotkov, vendar je večina misije imajo več možnosti za igranje in lahko celo sami razlikovati za hišne ljubljenčke. Čarovnik in čarovnik Amadeus živ primer pacifist, saj nima v svojem arzenalu inštituta enega napadajo spretnosti in uporablja svojo moč za ustvarjanje. To je ta funkcija bo omogočil, da skozi srhljivo močvirij in premikate skozi veliko brezno, saj bo to Amadeus ustvariti iz tankih kocke v zrak in piramid, da gradi mostove. Z čarodeja tešče spretnosti, bo količina, kakovost in velikost predmetov raste. Poncij, vitez do kosti, njeno naravo, njen značaj je boj, in več nasprotniki se bodo soočile, bolj udobno se boste počutili. Uporaba ščit in meč, kot tudi številne spretnosti, moči, bo Poncij mogli sami voditi pritisk sovražnika, medtem ko se bodo njegovi partnerji sodelujejo v najmanj pomembnih stvareh. Igra Trine 2 ima tretji znak, ki prav, da izstopa iz tega samega podjetja. Ta lopov, ta lopov, okreten in hiter, sposoben prolazili v najbolj nedostopnih vogalih, plezati vinsko trto in vrvi, in včasih, lahko pokaže svoje čekane, desetka svoje sovražnike iz majhnega samostrelom, toda najbolj koristna spretnost v svojem arzenalu bi mehurček z nizko težo, pri čemer bo lahko naraste navzgor. Ta različnih igre Trine 2 je velik izbor možnosti in prepletenih misijah ploskve, napolnjene do roba z uganke in razlikovati med igro iz drugih salonih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more