Zaznamki

Počitek za popotnike

Alternativna imena:

Travellers Rest je gospodarska strategija z elementi RPG. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika je pikselirana, a hkrati zelo podrobna in lepa, barve so nasičene. Glasovna igra je narejena v slogu retro iger, glasba pomaga ustvariti edinstveno vzdušje v igri.

Zahvaljujoč edinstveni grafiki zahteve glede zmogljivosti niso velike, lahko igrate udobno tudi na šibkih računalnikih.

V tej igri boste upravljali gostilno, ki se nahaja v gneči. To je veliko bolj zapleteno, kot se zdi na prvi pogled, obiskovalci imajo lahko nenavadne zahteve, a ravno takšna naročila vam bodo omogočila največ zaslužka.

Preden začnete, opravite usposabljanje za hitro razumevanje kontrolnikov zahvaljujoč nasvetom, ki so jih pripravili razvijalci. Takoj po tem lahko začnete igrati.

Opraviti je treba veliko dela, preden bo vaša gostilna postala donosna:

  • Gradnja in obnova prostorov
  • Gojenje zelenjave in sadja
  • Nabavite hišne ljubljenčke
  • Naučite se variti pivo in delati vino
  • Najemanje in odpuščanje osebja
  • Potovanje v iskanju receptov in redkih sestavin za eksotične jedi

Ta majhen seznam bo navedel samo glavne dejavnosti, v resnici pa vas čaka še več zanimivih nalog.

Ustanova bo sprva zelo majhna in ne bo mogla sprejeti vseh popotnikov, vendar vam bo omogočila majhen dohodek. Izberite, za kaj boste pametno porabili zasluženi denar. Poskusite uganiti, katera naložba vam bo omogočila hitrejše povečanje dobička.

V Travelers Rest je implementirana sprememba časa in letnih časov. Poleg tega so tukaj prisotni celo dnevi v tednu. Bodite pripravljeni na polno gostilno ob vikendih in tišino med tednom.

Vse jedi, ki jih postrežete gostom, zahtevajo čas za pripravo. Izdelki, iz katerih so pripravljene te jedi, se ne bodo pojavili od nikoder sami. Na primer, če želite na mizo postreči slanino, boste morali gojiti prašiče in enako je z ostalimi živili.

Najtežji čas za vodenje gospodinjstva bo v času navala obiskovalcev, saj boste morali uspeti postoriti vse hkrati. To so dnevi, ki prinašajo največ dobička.

Igranje Travelers Rest je zanimivo, ker so razvijalci poskušali naloge, s katerimi se boste srečali, narediti čim bolj realistične in jim je uspelo.

Grafika, čeprav je narejena v slogu pikslov, ki je v zadnjem času postal zelo moden, izgleda nenavadno in vam pomaga, da se potopite v vzdušje srednjega veka.

Za zabavo ne potrebujete interneta. Vse kar morate storiti je, da prenesete in namestite igro.

Na žalost ne bo mogoče brezplačno prenesti

Travellers Rest na PC. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev. Cena je majhna za edinstveno igro, ki ni podobna večini drugih projektov, med razprodajami je lahko še nižja. Preverite, ali so trenutno na voljo popusti.

Začnite igrati takoj zdaj, da pridobite izkušnje z upravljanjem gostilne in se zabavate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more