Zaznamki

Train Valley World

Alternativna imena:

Train Valley World je gospodarska strategija, v kateri lahko postanete največji svetovni železniški tajkun. Train Valley World lahko igrate na računalniku. 3D grafika je videti čudovita, narejena je v slogu risanke. Glasba je prijetna, vlaki pa zvenijo kot pravi.

V igri Train Valley World boste potovali po svetu med razvojem železnice in sodelovali pri gradnji v vsakem od krajev. Če vam uspe, boste postali največji transportni tajkun v zgodovini.

Kratka vadnica na začetku igre vam bo pomagala hitro obvladati kontrole in v nekaj minutah boste pripravljeni začeti igrati.

Med razvojem železniškega omrežja vas čaka veliko težav:

  • Pomagajte vzpostaviti prometne povezave med potovanjem v številne države na vseh celinah
  • Načrtujte železniške proge z izbiro optimalnih smeri za to
  • Izboljšati proizvodne tehnologije in izboljšati lokomotive
  • Rešite nestandardne probleme, tudi če se vam zdijo smešni
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu v načinu za več igralcev

To je nekaj dejavnosti, ki vas čakajo v Train Valley World PC.

Tukaj je ena najbolj zanimivih iger, posvečenih železnici. Tukaj boste, ko opravljate eno misijo za drugo, postali pravi tajkun. Izvedite več o razvoju tega čudovitega načina prevoza na različnih celinah v različnih državah.

Igra ni brez humorja, vse naloge, ki jih morate opraviti, ne bodo realistične, včasih se morda zdijo smešne. Na primer, v eni od misij boste morali rešiti prebivalstvo celotnega mesta pred pošastjo iz Loch Nessa.

Težavnost nalog se z napredovanjem povečuje, sicer bi igranje Train Valley World hitro postalo dolgočasno. Nenehno se boste srečevali z novimi izzivi.

Na voljo je več načinov igre, tako lokalna kampanja kot način za več igralcev, v katerih bodo nasprotniki resnični ljudje.

Razvijalci so poskrbeli tudi za ljubitelje ustvarjalnosti. Ustvarite svoje ravni v priročnem urejevalniku. Obstaja priložnost, da delite svoje stvaritve s skupnostjo igralcev in igrate scenarije, ki so jih ustvarili drugi ljudje. Zahvaljujoč tej funkciji se igre ne boste nikoli naveličali.

Poleg izgradnje železnice bomo morali razvijati industrijo, opravljati trgovinske dejavnosti in celo posvetiti pozornost zdravstvenemu sistemu.

Igra se trenutno aktivno razvija, sčasoma bo še več vsebine in nalog.

Preden začnete, morate prenesti in namestiti Train Valley World na svoj računalnik. Igrate lahko tako brez povezave v lokalni kampanji kot na spletu v načinu za več igralcev.

Brezplačen prenos

Train Valley World na PC žal ne bo deloval. Za nakup obiščite portal Steam ali uradno spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati zdaj, da vidite, kako se je razvilo železniško omrežje na našem planetu, in sodelujte pri tem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more