Zaznamki

Usposobite Empire Tycoon

Alternativna imena:

Train Empire Tycoon simulator železnice z elementi ekonomske strategije. Igra je na voljo na mobilnih napravah. Grafika, narisana v slogu risanke, poenostavljena. Zahvaljujoč temu ni visokih zahtev glede zmogljivosti. Glasovna igra je realistična, glasba je prijetna in vas ne bo motila.

Igra izstopa od konkurence. Vaša pozornost bo bolj osredotočena na razvoj in izboljšanje vaše kompozicije kot na razvoj infrastrukture in polaganje novih poti. To vam bo omogočilo podrobnejše spreminjanje in spremljanje delovanja vašega vlaka.

Dejavnosti, ki jih morate opraviti, so vsestranske:

  • Prevoz tovora in potnikov med postajami
  • Nadgradite meni vagon restavracije
  • Posodobite sestavo, da povečate njeno učinkovitost
  • Najeti delavce
  • Izkopajte minerale, da zaslužite več denarja
  • Preprodaja blaga, kupljenega med vožnjo vlaka, z dobičkom iz razlike v ceni

Igra vam omogoča, da več pozornosti posvetite dejavnostim, v katerih najbolj uživate.

Upravljanje ni težko in intuitivno, poleg tega so ustvarjalci igre poskrbeli za nasvete, s katerimi se bodo novi igralci hitreje navadili.

Začeti boste morali s staro parno lokomotivo, ki ni sposobna prevažati velikega števila vagonov, in potrebujete veliko časa, da premagate pot. Z zaslužkom boste dobili priložnost, da postopoma nadgradite parno lokomotivo in jo nato nadomestite s sodobnejšimi modeli, od katerih najboljši lahko prevažajo več desetkrat več tovora in razvijejo velikansko hitrost ter hitreje dostavijo tovor in potnike na cilj.

Kupite lahko različne izdelke. Največji dobiček lahko ustvarite z eksotično hrano in luksuznimi predmeti. Takšno blago bo zahtevalo znatne naložbe za njihov nakup, zato boste najprej morali prihraniti denar.

Ključ do uspeha je ravnotežje med trgovino, stroški nadgradnje ali posodabljanja opreme in drugimi dejavnostmi. Potrebno je spretno razporediti sredstva, da čim prej povečate svoj kapital.

Obstajajo dodatne vrste zaslužka. Investirajte v rudnike v bližini avtobusnih postaj in prodajte vire, ki jih proizvedejo.

Za delo na vlaku med nakladanjem in v rudnikih bodo potrebni ljudje. Zaposlite dovolj delavcev, da bodo opravili delo, vendar ne pretiravajte, sicer boste na koncu porabili več denarja od svojega dobička za plače.

Igranje Train Empire Tycoon bo všeč vsem ljubiteljem železnice, pa tudi igralcem, ki imajo radi ekonomske strategije, lahko mirno priporočijo to igro.

Projekt je v aktivnem razvoju. Pogosto so izdane posodobitve, ki prinašajo več funkcij in nove vsebine.

Brezplačen prenos

Train Empire Tycoon na Android lahko uporabite povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj zdaj, da zgradite svoj sanjski vlak in z njim zaslužite ogromen kapital!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more