Zaznamki

Total War Warhammer

Alternativna imena: Total War Warhammer

igra Total War Warhammer: fantastično strategijo.

Britanska studio Creative zbor se je izkazal za ploden razvijalec, streljanje na trgu iger na srečo 8 serije Total War, in 22. 04. 2.015 napovedal 9. del. Naročnik MMO Total War Warhammer igra z elementi strategije zavijete temelji hkrati bo prvi iz trilogije Warhammer, in se bodo sprostila 28. 04. 2.016

igralec potopljen v epski bitki odvija med človeško raso in velikan pošasti, Orke, škratov, Undead, scary čarobnih bitij, in drugimi predstavniki fantazijskem svetu. Velika opozicija se bo srečal z močnimi čarovniki in plujejo bitja v obliki zmajev in Wyverns, zaradi česar igranja v življenje, spektakularen ukrepanje.

razvijalce in distributer Sega dela na različice za različne platforme, in Total War Warhammer bo mogoče prenesti OS X, Microsoft Windows in Linux.

 

 

meči meči in čarovnije!

predvajalnika naloga je ustvariti močan imperij, in za to boste morali pokazati ne le talent zmagovalca, ampak tudi lep diplomat, vizionarsko ekonomist in celo zvita vohuna. Na tej točki v zgodbo predstavil 4 frakcije:

 • Imperiya - močan kraljestvo moških, Carl Franz vodstvom želijo utrditi manjše občine, ki jih spreminja v močno silo, ki lahko nasprotuje sovražnika plemena.
 • Greenskins - fantasy skupnost pošasti: škrati, škratov, Orke, in še več. So v nasprotju z vsem, in dobili užitek od samega vojne. Njihov cilj je uničiti preostanek dirke, medtem ko je pod vplivom WAAAGH psihično energijo.
 • palčkov - zaposleni branijo svoje ozemlje in utrdbe. Pod vodstvom vodje Torgrimoma pridejo na površje iz svojih skrivališč, da se uniči sovražnike. Odlično obrtniki v gradbeništvu in v boju raje uporabljajo osi in edinstvene ureditve.
 • Vampires - zombiji predstavniki na drugi svet, ki so voditelji močnih naprej. Nihče ne ve, kaj hočejo, vendar pa s seboj vzamejo resno nevarnost za vsa živa bitja.

Ventilatorji takih zgodb je prenos Total War Warhammer, voditi izbrano dirko in jo  privesti do zmage. Skripta je napisana veliko znakov, in spopad med rasami dogaja ves čas. Uporabite pravo ravnotežje moči, zmagati in osvojiti nagrado v obliki kladivo Sigmar ali Gal - Maraza, kot se imenuje.

Proti vas bo opravljajo škrati, mečevalci, lokostrelci, in celo pajki. Šamani in čarovnike so sposobni, da se pomešajo celo vojsko sovražnikov, in znatno pomoč bodo imeli duhovniki, čarovnica lovci, grimgory, bojevniki, postanejo na vaši strani.

Vsaka dirka v Total War Warhammer na PC ima značaj, sposobnosti in miselnosti, zaradi katerih je edinstven in določa obnašanje na boj arena. Po izbiri dirko, je treba upoštevati te dejavnike in če Empire posveča več pozornosti diplomacije, drugi pa raje za razvoj gospodarstva in vojaško hrabrost.

 

 

Game lastnosti.

Warhammer Total War obljublja, da bo najboljši projekt žanra, in razvijalci lahko ponosni, da bi se v tej zgodnji fazi zanima v javnih informacijskih igralcev. Že lahko opažamo trenutke posebnega navdiha:

 • Detalizirovannaya prikazovanje znakov in lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie posebne naloge in bonusov
 • Ogromny svet vesolje Warhammer
 • Boi pod zemljo, na zemlji in z"letalstvo"
 • Prisutstvie magic skupaj z običajnimi oruzhiem
 • Chetyre svetlo rasy
 •  

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more