Zaznamki

Skupaj Vpliv

Alternativna imena:

Game Pregled Skupaj Vpliv

Skupaj Vpliv na spletu - je multiplayer igra v stilu Postapokaliptika brez mesečne naročnine.

Sistemske zahteve za igre so naslednja:

Operacijski sistem: Windows XP, Vista, 7

Procesor z uro hitrostjo 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM-a

Video: 3D-pospeševalnik strojne opreme z 128 MB pomnilnika VRAM

Zvočna kartica združljiva z DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Tipkovnica in miška

Internet

Če imate računalnik Vista, se prepričajte, da je bila določena združljivost z operacijskim sistemom Windows XP.

Pridružite se v igri Total Influence je v prvi vrsti potreben skok stranka - program, ki optimizira internetnega prometa poenostavlja uploading grafiko. Ko ste jo prenesli, bo odjemalec samodejno posodabljajo, kot je potrebno. S posodobitvami, ki gredo v Skupni Influence Online registracijo, lahko dobiš nove funkcije, predmetov, bo na voljo tudi na novih odlagališč. Sama skupna registracija Vpliv je zelo preprosta - boste morali vnesti želeno uporabniško ime (ime, pod katerim boste vpisani v igri), geslo in e-pošto, da potrdite svoj račun.

Nato Skupaj Vpliv Online igra vas pozove, da izberete eno od dveh strežnikov, na katerih igra je - Nevada in Arizona. Razlika med strežnikov je, da je bila Nevada odprta kasneje in je manjša koncentracija izkušenih igralcev, ki bodo kmalu izbruhnejo na novice zvezdic bitk. Vendar, če ste dovolj usposobljeni za boj z izkušenimi borci, začeli igrati igro Total Influence Online strežnika Arizona.

V enem računu, lahko ustvarite do pet različnih igralcev. Boste pozvani, da izberejo vzdevek - ime za spol lika in izgled vašega borec. Igra se začne z vami, saj bo ekipa sta dva naključno plačanec. Začnete v mestu (na kraju samem) Rezervacija, toda njeni svetovni zemljevid, boste videli veliko več lokacij. Vsaka lokacija je mesto z občine, in ima edinstveno funkcijo bojevanja, njena pokrajina, njene omejitve bi predmete. Lokacija:

- Gozd,

- Z različnimi vrstami urbani razvoj,

- Lokacijah, kjer plačanci usposabljanja

- Posebno mesto zapor za tiste, ki so kršili pravila igre,

- Baze in kontrolne točke, ki jih lahko posnamete svoj klan.

- Posebni lokacijah v obliki jam, kjer lahko igralec pridobivanje koristnih mineralov.

Skupaj Vpliv Online Igra ima tri vrste znakov:

- Tri pasem psov

- Ljudje

- Rudarje.

Vsak od teh treh ima svojo lastno vrsto orožja in oklep, kot tudi boj proti sistemu.

Orožje v igri obstajajo vrste, kot so

- Automatic

- Večdnevni

- Metanje,

- Heavy

- Easy

- Gužva,

- Miner.

Če želite igrati online igra Total vpliv v boju proti načinu, boste morali vnesti posebno areno, v kateri obstajajo tri vrste borbe:

- Za preživetje,

- Stene do stene,

- Team bitko.

Vsaka bitka ima svoje značilnosti in taktike za zmago na njej. K izenačitvi možnosti za igralce, so vse bitke razdeljena na pet giblje na ravni, ki vključujejo akterje s podobno stopnjo razvitosti. Šele, ko boste igrali Skupaj Influence, boste imeli šest spretnosti, ki ustrezajo šest vrst orožja. Prvotno razvit spretnost za 35%, vendar če uporabljate orožje, to znanje poveča kot poveča njeno škodo. Skupaj Vpliv Online Igra uporablja antinakrut sistem in razvoj spretnosti na vsaki stopnji ima svoje omejitve. Veščine je mogoče izboljšati z uporabo posebnih vsadki - na umelku, zdravje, oklep, zmogljivost, proizvodnja. Poleg tega obstajajo perks posebne spretnosti (Bonusi za določene spretnosti), ki so študirali za plačilo

- Preživetja

- Heavy

- Kibernetika

- Mojstri različnih bojišču.

Pri psih in rudarjev ima tudi svoje perks, kot pes - sposobnost za odpiranje vrat.

History of the World igro začne s tajni vojaški poskusa, opravljenega v ZDA leta 1941. Ker je bil rezultat tega poskusa prehoda je neznano zemljišč, ali planet, ali pa vzporedno vesolje, ali na oddaljenem kotu zemlje. Na tem področju so pokazale, sverhneobhodimy zemljišč za kristal v XXI stoletju in številni plačanci šel na citat - ali odvzeti od drugih. Da bi ne samo preživeti in uspeti, da v tem svetu brez običajnih pravil civilizacije, mora biti sposoben dobro boril in izbrati ekipo za okus.

Skupni vpliv, da bi igral, izkazal sam odličen poveljnik in borec ne pozna strahu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more