Zaznamki

Renesančna vojna pravila

Alternativna imena: Skupno prevladovanje domine

Rules of War Renaissance igra na čredah civilizacije.

Podjetje Plarium Global Ltd predstavlja svoj naslednji razvoj pravil o vojni revitalizaciji. Igra je na voljo za vse vrste mobilnih naprav v več jezikih in tudi za rusko. Ker je to igra z več igralci s poudarkom na interakciji igralcev, potrebujete stalni dostop do interneta.

Rules of War Renaissance download lahko popolnoma brezplačno, ampak tudi za donacijo, ko je za nekaj stvari treba plačati pravi denar. Če želite izključiti priložnostne stroške, še posebej, če vaš telefon postane v napačnih rokah, nastavite geslo v nastavitvah, ki bodo znane samo vi. Kar se tiče ploskve, je zgrajena okoli poskusov človeštva, da preživijo. Ta boj za preživetje že dolgo traja, vendar se je v zadnjem času še ena agresija umetne inteligence"Morgan"pridružila nenehni jedrski vojni in grozni epidemiji.

Glavne značilnosti igre.

Razvijalec poskuša narediti svoje izdelke univerzalnim. Zaradi tega lahko uporabniki izberejo priročno možnost, da se namestijo na mobilni telefon ali prenesejo Pravila vojnega renesanse na računalnik. Vsaka različica se drži enotne zgodbe in ponuja enake možnosti, zato je stvar okusa. Edina prefinjenost, če jo hkrati namestite na obeh računalnikih, scenarij se ne bo sekata, razvija se popolnoma ločeno od različnih virov.

Glavne značilnosti igralnega procesa:

Kaj je zanimivo?

 • Model distribucije sledi načelu Free-to-play
 • Toys (mobilni in brskalnik) so na voljo igralcem z vsega sveta
 • Prilagojena v več jezikih
 • Plugi morajo sodelovati v skupini
 • Postojite obrambo pred sovražnikom
 • Več v misijah
 • Get nagrade za dnevno igro
 • Post-apokaliptični svet že dolgo predstavlja priročno temo in ga je večkrat igrala tako v kinu in v navideznih prostorih svetovnega spleta. Igralna pravila vojne oživitve so postala ena od razhajanj, in če niste ravnodušni do usode človeštva, se varno pridružite milijonom udeležencem, ki so se že pridružili borbi za oživitev Zemljinih nič.

  Ko so bila ta dežela pravi raj, vendar se je napredek spremenil v prekletstvo, se je začela vojna z uporabo jedrskega orožja. Kot rezultat, ljudje začeli umreti, preživeli pa postopoma postanejo mutanti. Ampak, če se s tem že vrsto let človeštvo naučijo postaviti, se je umetni um"Morgan"upiral proti njim prinesel nove težave. Edini namen je osvoboditi planet iz ostankov človeške rase.

  Rules of War Renaissance igra deluje v skladu z običajnim načelom strategije MMO, da združijo igralce za boj proti sovražniku. V tem primeru sovražnik ni sam, ker se lahko upreti mutantom in agresivno usmerjenim udeležencem. Tudi zaveznikom ni treba povsem zaupati, ker lahko izdajo z izbiro bolj donosne transakcije zase.

  Game Total Domination Reborn, to je vojaško-ekonomska strategija. Razviti morate rudnike v iskanju mineralov, razviti naselje in osebne spretnosti. Najemite lahko več deset vrst pehote, pa tudi vojaško opremo. Spoznajte tehnologije prihodnosti, ki sočasno učinkovite s starodavnimi čare in amuletov. Sodelujte v najzahtevnejših misijah, razvite strategije, poiščite skrivnostne predmete in vse za najpomembnejšo nalogo igralcev je konfrontacija med Morganom in njenimi straši.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more