Zaznamki

Tormgard

Alternativna imena: Tormgard

Tormgard na spletu - je prost brskalnik temelji igre, ki je poln dogodivščin. Obstajajo divje kraje, starodavne ruševine in temne ječe, ki jih bo treba premagati svoje sovražnike, pri čemer je svoje zaklade! Vrsta Igra je predstavljena v obliki neke slikanico, v kateri bo igralec lahko izvedeli ta skrivnostni svet, ki je napolnjena z magičnimi in pravljičnih likov. ...

Za začetek Tormgard igrati, ne potrebujemo le zapleten Registracija Tormgard: boste morali vnesti svoje uporabniško ime, geslo in e-pošte na poljih za registracijo. Tukaj vprintsype narediti s to igro Tormgard Registriraj se, da lahko začnete izbiri svogo prihodnje junak. Sprva, morate izbrati tla in eden od štirih dirk - Human, Elf, Škrat, Half-orc. Naslednji, ki ga izbere svojega junaka bodoči poklic. Oglejmo si te poklice. Torej:

Man - na voljo so ji take poklice kot Barbarian, Priest, Warrior, vitez, Ranger in Dodger.

Elf - na voljo so ji take poklice kot bojevnik, duhovnik, Ranger in Dodger.

Pritlikavi - na voljo so ji ti poklici, kot duhovnik in bojevnik.

Half-ORC - na voljo so ji ti poklici, kot so Barbarian, Warrior in Rangerjem.

Opozoriti je treba, da je online igra Tormgard, lahko ustvarite več znakov v okviru enega računa (to vam daje priložnost, da igrajo različnih ras in imajo različne poklice).

V Tormgard spletni igri, vsak lik ima osnovne lastnosti, kot so moč, spretnost, modrosti, življenje točk, napad in obrambo. Povečanje v igri stopnjo teh značilnosti, biti pozorni na ihnim priložnosti, saj bo to odvisno od vaše nadaljnje sposobnost boj. Poleg teh lastnosti, ne pozabite na kazalnike, kot so raven in količino izkušenj.

Igraj igro Tormgard spletu igralec, ki je čudežno in skrivnostne kraje, ki so polna nevarnosti in avanture. Lokacije igre Tormgard spletu razvrščeni v tri tipe: mesto, prostornih in ječe. Vsaka od teh lokacij ima svoje značilnosti in namene:

City - kraj, kjer se junak začenja svojo pot v tej igri.

Vesolje - tu boste morali iti skozi zelene travnike, temnih gozdov, smrdljivega močvirja in nevarno goro. Tukaj boste našli zaklad, da naletijo na past ali sovražniki srečati, pretepanje, ki bo junak dobil zlato, izkušnje in trofeje, ki jih lahko potem prodajajo na vrnitev v mesto. Ena od značilnosti te lokacije je njegova varnost.

Dungeons - so skrivne prostore, ki ne morejo dobiti vse smrtnik. Tu, poleg običajnih sovražnikov, živijo močne elite pošasti in šefi. Vsak ječo ima serija mini gostje so opravili, bo vaš junak lahko sodelujejo glavni šef tega ječo, a zmago nad tabo, bo radodaren nagrada.

Tormgard online igra ima tako imenovano občasnega: Boj (bori s sovražniki in pošasti), nesreče (možnost ujeli v past) in srečno najdbo (najdemo količin zlata, veliko krat bolj pripravljeni za boje).

Tormgard online igra ima svojo lastno valuto, zlato in platina.

No, imate željo, da igrajo igre na spletu Tormgard? Če je odgovor da, potem preverite Tormgard čaka na vas!

In nenazadnje, lahko rečemo, da je igranje Tormgard zelo zanimivo.

Torej, ne izgubljajte časa, dokazati vsem, da ste najboljši!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more