Zaznamki

Baklami

Alternativna imena: Baklami

Baklami igre na spletu, je računalniška igra, ki je bil razvit v žanru kramp in poševnica RPG.

Dejavnosti v igri poteka v majhnem mestecu v višavju. Na tej gori je dragocene vire, ki se uporabljajo za magijo. Vendar to ni samo dragocen vir, je nevarnost, da vseh živih organizmov.

Dokler vpliv kamen Ember oseba lahko postali obsedeni ali celo spremenil v pošast.

Prenos z baklami, kar lahko iz uradne strani, da pošlje zahtevek. Igra odjemalec za prenos Torchlayt lahko zaračuna samo in če imate polnih osemnajst let. Pred tekmo, si oglejte video o igri baklami. Ta video vam predstavlja osnovne značilnosti igre.

V računalniške igre imajo baklami razredi tri vrste:

1. Destroyer (Destroyer) - je protagonist, ki je najbolj podobna klasični Barbarian. On je mojster blizu. Destroyer zaposluje najbolj trpežne oklep in Gužva orožje. Glavni poudarek pri razvoju tega razreda je na atribute "obrambe" za "silo".

.

2 Alchemist (Alkimist) je protagonist, ki ustreza običajni klasični Magoo. Ta razred je najboljša za dolge napade dosega. Alkimist ve ogromno kot običajne uroke in zaščitno. Poleg tega je lahko prikliče drugih bitij. Mu pripisuje, da je treba razviti zaščito in magijo.

3. Vanquisher (zmagovalec) je protagonist, ki spominja na Amazon in Assassin. Ta razred uporablja strelno orožje, pasti, strupi, razne taktične trikov. Razviti v tem razredu potrebujejo spretnosti in zaščito.

V računalniškem igri boste morali igrati z baklami na različnih pokrajin. Vsa ozemlja veljajo posebne geografske in strukturne značilnosti, kot tudi pošasti, ki jih naseljujejo.

Igra ima naslednje vrste lokacijah:

1) Twilight Town - kraj, iz katerega za začetek vaše avanture protagonist. Ta kraj je varno in ni nobenih pošasti. V Twilight Town, ki jih lahko kupite v višjo prestavo.

2) Mine - je prva lokacija, kjer se bo srečal pošasti. Rudniki Territory popolnoma opustošili, lahko pa ugotovi, da so pošasti tukaj razmeroma nov. Nekaj ​​mest za lovljenje rib.

3) Grad - kraj, kjer boste dobili po prehodu mine. Obstaja veliko pasti in skrivnih prostorih. Ob koncu te stopnje boste borili prvega šefa.

4) Ruševine Esther - poplavljeno mesto, ki vas bo takoj po bitki s šefom. Krmarjenje skozi tem področju bo zelo težko. Boste morali povezati teleporterje.

5) Dungeon - je mesto, ki izgleda kot veliko število otokov povezani z mostovi medu sami. Pošasti, boste srečali tukaj kuščar podobnih bitij.

6) Underground Prison - to zaporniški kompleks, ki se nahaja globoko pod zemljo. Na koncu te lokacije, se boste srečali s svojim šefom.

7) Lost grad - je eden od najbolj nevarnih lokacijah. Riba tu ni običajna in žive mrtev škrati.

8) Črna palača - je najbolj nevaren kraj v igri. Tukaj se boste srečali najhujše pošasti.

Game Torchlayt polna različnih dogodkov, skrivnostnih krajev in razburljivih dogodivščinah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more