Zaznamki

Oddelek Tom Clancy's

Alternativna imena: Tom Clancy Division

 

Koliko ljudi je sposobnih preživeti v pogojih biološkega napada? To vprašanje je zbunilo igro Tom Clancy's The Division iz skupine razvijalcev Švedska Ubisoft Massive, ameriške Red Storm in britanske Ubisoft Reflect, kot tudi založnika Ubisoft, ki pripravlja ekskluzivne vsebine na Xbox One. Poleg te platforme lahko kupite igro za PlayStation 4 in Tom Clancy's The Division za PC.

 

Izhod je bil večkrat izražen in premaknjen. Maja 2014 je bila odstranjena za poletje leta 2015, nato pa so 8. marca 2016 objavili nov datum izdaje. Igra sama je začetek serije iger, ki se je pravkar pojavila, vendar spada v žanr MMORPG strelec, ki obljublja ljubiteljem strelcev dinamičnih zavarushki.

 Materialna stran.

 

Tradicija je, da se v Ameriki pojavijo vse kataklizme, dogodki te igre pa se odvijajo tudi v New Yorku na Manhattnu v bližnji prihodnosti. Kako se bodo ljudje obnašali, če pride do biološke katastrofe? Kako hitro se bo okužba razširila in kateri del prebivalstva bo sposoben preživeti in pripravljen na boj proti sovražnikom? V okviru karantene je večina ozemelj padla drugi dan. Nadalje so se izmenjave razpadle, izgubljena je bila električna energija in voda, trgovine so bile izpraznjene in ljudje so postali sovražniki. Za takšno situacijo se ustvari posebna enota od ljudi, ki delajo v mirnem okolju, inženirjev, zdravnikov, policistov, znanstvenikov, Vendar so usposobljeni za delovanje v izjemno nevarnih razmerah, zdaj pa se morajo boriti proti virusu in silam, ki so odgovorne za njegov videz.

 

Kako uspešen bo timsko delo, je odvisno od igralcev, ki so se odločili prenesti divizijo Tom Clancy's in sodelovali v misiji. Vse se začne na Manhattnu, potem se bo območje povečalo, nova območja bodo na voljo. Avtorji obljubljajo, da se bo igro lahko pridružila podoba pomočnika dronov iz posebne mobilne aplikacije prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Igralni izdelek je zasnovan za timsko prenašanje, čeprav so možne posamezne akcije, vendar je v tem primeru potrebno prilagoditi se svetu, na katerega vplivajo drugi igralci.

 

Preden odprete svet divizije Tom Clancy's o osebnih računalnikih in znakih, ne da bi upoštevali določene poklice, razrede ali dirke. Na začetku so vsa znanja odprta, njihovo povečanje in razvoj pa je odvisen od aktivnosti igralcev. Zastopniki organizacije so opremljeni z nahrbtnikom s potrebnimi stvari za naslednjih 72 ur. Celoten sklop predmetov bo znan, ko pride dolgo pričakovani trenutek sprostitve igrače, vendar je že znano, da set vsebuje:

 
   
    
  • Oddelki standardne izdaje;  
  • Gold poleg kopije različice igre vključuje tudi sezonsko vozovnico s še neznano vsebino in dodatek "Nacionalne garde";
  •  
  • Zbirka Zee divizije vključuje dodajanje Hazmat Gear Set, sezonsko vozovnico, plakat, knjižico z osnovami igre, ročno torbo in agentov delovni čas.
  • Serijska ura, ki izvaja uporabniški vmesnik
  •  
  • Mask protection
  •  
  • Kontaktne leče, ki izboljšajo zaznavanje realnosti v okolici
  •  
  • Veliko vrst orožja
  •  
  • Media of communication
   

  Pozdravljamo in izbiramo

   

  V tem trenutku razvijalci niso napovedali značilnosti sistema, ki se bodo udobno igrale na računalniku, vendar je odprta prednaročilo, ki omogoča diviziji Tom Clancyja, da kupi različice paketa:

 

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more