Zaznamki

Titanfall

Alternativna imena: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

Titanfall igra je računalniški sci-fi online igre, da morajo volitve osvojil številne uporabnike igri svetu. Ta igra je simulator krzna. Titanfall edinstvena igra, bo izšel marca 2014.

V igri Titanfall registracija je zelo preprosta. Za registracijo v igri Titanfall morate navesti naslednje:

1) vaš e-poštni naslov.

2) geslo, ki se uporablja samo v tej igri.

Igrajte igro Titanfall boste na strani ene od frakcij

1) Piloti - imajo različne spretnosti. Najbolj pomembna stvar za pilote - se borijo, da bi prinašala certificiranja. Piloti, ki se borijo spretnosti odvisna le od vas.

2) Titans - se ukvarjajo s prevozom tovora in popravilo vesoljske ladje. Prav tako se uporabljajo pri operacijah iskanja in reševanja.

V igri brskalnika boš igral Titanfall na svetu, ki se imenuje Frontier.

Tukaj boste našli nešteto možnosti, če boste izvedbo potrebnih pravil.

V Titanfall spletu obstaja posebna enota milice. Ta milica je oborožene sile na meji. V milice srečaš

1. Naseljencev - prebivalci obmejnega območja.

.

2 Storilci kaznivih dejanj - niso nič skrbeti za vse grožnje, ki jih boste najbolje pazi.

3. Pirates - zvit in iznajdljiv kriminalci.

4. Plačanci - opravlja poslanstvo nujno pomen.

Vse Milica razdeljen na posebnih skupin. Uvrščeni so v določenem sektorju. Načeloma se vse ekipe ne razlikujejo od običajnih piratskih skupin, vendar imajo vedno s seboj najbolj bistvenih virov, zaradi katerih so neverjetno ambiciozen.

Nasprotniki milice je IMC (Interstellar Manufacturing Corporation) . V resnici najbolj pomembna naloga Milica šteje soočenje IMC. Vendar pa niso vsi udeleženci Militia mislim tako.

Hammond Engineering - to je prvo ime IMC. Medtem ko je bilo majhno podjetje, ki se neprestano ukvarja s pridobivanjem naravnih virov. Njihovo znanje je ves čas povečuje in so začeli, da bi velik dohodek. Kot posledica velike formacije, je organizacija razvila v veliko korporacijo.

Njihova rast fizičnega kapitala, da raste v svojem pohlepu, kar pomeni, da nekatere naloge, ki bi jih lahko uporabili trde moči.

Če ste pravi ljubitelj spletnih iger Titanfall, potem lahko kupite izdajo zbiralca z Titanfall. Omejeno število publikacij.

Naročite pred igro odjemalec za vašo platformo pristojbine za 1199 rubljev.

Potopite se v svet iger Titanfall brezplačno, skupaj s svojimi prijatelji. Oceni ustanovitev sveta od ustvarjalcev računalniške igre Call of Duty.

Izberite svojo stran, na kateri boste pripravljeni na boj, ni važno kaj. Bodite med prvimi igralci igre World Titanfall.

Pokažite, da ste pravi igralec in pripravljeni za nekaj resnih bitk in teh zmag! Srečno v tem neverjetno in nepozabno spletni igri!