Zaznamki

Čas za junaka

Alternativna imena: Čas je, da si junak

Timetobehero - zgodba o preporodu Titans

Game Čas za junaka je bil še en izdelek, ki je napolnil svet iger z fantazijsko zgodbo in možnostjo igranja na način PvP. Izdal ga je ruski studio 2RealLife januarja 2015, ki že ima izkušnje z razvojem igrač za več igralcev. Po preizkusnem času, ki je bil dovoljen širokemu občinstvu, je bilo napovedano, da se bo uradno začel, zdaj pa lahko vsakdo igra za junaka v realnem času in iz katere koli platforme, vključno z mobilnimi.

Pojdi v vesolje ogrlice svetov, da bi našel tri bogove, ki so povzročili, da so umrli ustvarjalci in vladarji tega sveta - Titani. Na sledi starodavcev so klanovi Orlova in Lviv, ki predvidevajo maščevanje kršiteljem in razkritje njihovih skrivnosti.

Vsak junak ima svoje lastne lastnosti in bojne sposobnosti, vendar pa za njimi ostane na desetine bitk, ki bodo postale še bolj izkušene, močnejše, bolj okretne, bolj uporne. Njihovi oklep in orožje bodo v bitki kaljeni in njihovi liki bodo postali močnejši od granita. Pomagali jim bodo reinkarnacije mask, ki lahko spremenijo značilnosti in značilnosti bitke.

Zanimiva zgodba vas popelje globoko v konflikt, ki je nastal med zavezništvi, klani in ukazi, ki branijo svoje politične in gospodarske interese. Če Čas za junaka, da prenesete, boste izvedeli o izvoru situacije, in poskusite razvozlati zaplet zarote, izdajstvo, dolgotrajno sovražnost, ki je privedla do smrti Titanov.

Gaming features

  • Nabor veščin, ki jih igralec izbere za nalaganje na svoj lik, je izbran glede na situacijo. Na voljo so po določenem času in niso odvisne od dejavnosti igralca.
  • Mask pošasti postanejo na voljo pri izvajanju različnih dejanj. Vsaka maska ​​ima značilnosti določene pošasti in se, ko jo nosi, v njej povsem reinkarnira in pridobi značilne spretnosti, sposobnosti, moč in moč.
  • Monster Den mora biti očiščen sam in v skupini med igro PvE. Skupine se oblikujejo po naključju ali po predhodnem dogovoru.
  • Turn-based slot-boj.
  • Lahko se tudi boriš v načinu PvP proti drugim igralcem v areni in dobiš trofeje.
  • Preden začnete bitko s pošastjo, preučite njene značilnosti in ugotovite, katere predmete lahko pretresete.
  • Za raznolikost redni razvijalci iger ponujajo tekmovanja in objavljajo dogodke.
  • Dnevni obisk Time for iPlayer junak obljublja različna darila - koristne stvari za igro. Vsakič se bo njihova vrednost povečala.
O

bitkah ni ničesar povedati - vse je preprosto. Vi in sovražnik se zbližate na igrišču in izročite tri zadetke. Prepoznavanje poražencev je prav tako enostavno, saj ostaja samo zmagovalec. Obstaja veliko nalog, in imajo samo čas za njih. Vsak od njih pa spodbuja koristno presenečenje v obliki stvari, izkušenj ali kovancev.

Več druge koristne podrobnosti

Vse stavbe na lokaciji imajo določene funkcije, zemljevid pa prikazuje svetove: orel, lev, plamen in neznano območje, ki še niso odkriti. Če se odločite za meni: orožje, opremo, amulete in eliksirje, jih ne boste le ponudili po določeni ceni, temveč tudi namigujete o možnostih, kar kaže na njihovo raven. Če želite pridobiti resnično koristen izdelek, morate dokončati quests in stremeti k zmagi, kar prinaša manjkajočo količino vrste.

Pridružite se skupnosti Timetobehero in postanite predstavnik enega od klanov, ki bo pomagal oživiti nekdanjo slavo ogrlice svetov, ki bo Titane vrnila v življenje. Naloga ni lahka, ampak le tako, da bodo njeni prebivalci imeli upanje za srečo.