Zaznamki

Prestolno kraljestvo v vojni

Alternativna imena: Vojna prestolov

Game Throne Kingdom at War: Postanite Veliki Gospod.

Na trgu igralnih izdelkov se nenehno pojavljajo nove ponudbe. Izkušen igralec z lahkoto loči lutko od zanimive zabave, visoka ocena, ki jo pokaže igra Kingdom at War, pa pravi, da vsebuje vse tiste lastnosti, ki jih cenijo ljubitelji strategije.

Prva stvar, ki jo navdušujejo virtualni bojevniki, je zmožnost igranja na računalnikih in mobilnih napravah v Tronovskem kraljestvu v vojni. Ker je brskalnik igrača, jo lahko vnesete prek družabnega omrežja.

Življenje vladarja.

Pred klasičnim primerom strategije za več igralcev z elementi fantazije. Obstajajo sovražniki in prijatelji, pa tudi kraljestvo, ki ga je treba razviti in braniti. Vse se začne majhno, toda postopoma se morajo zemljišča, ki vam jih predamo, razviti v močno državo z močno vojsko in trajnostnim gospodarstvom. Obstaja veliko sovražnikov, zato bodo napadi z njihove strani pogosto pojavljanje. V ta namen obstajajo prijatelji ali bolj prijazni narodi, s katerimi se ustvarjajo zveze. Skupaj je lažje in zanesljiveje odvrniti napade tistih, ki ne delijo vaših mnenj o dobrih sosedskih odnosih.

Sestavljen iz velike skupine podobno mislečih ljudi, boste tudi raziskati zemljo, boj proti pošasti. Igranje igre Throne Kingdom at War, komuniciranje z resničnimi ljudmi, ni samo bolj zanimivo, ampak tudi bolj uporabno. Zagotovljena vam je podpora in pomoč v obliki sredstev in vojaške pomoči. Prosite jih za nasvet, vendar ne pozabite, da od vas pričakujejo podobne povračilne ukrepe.

Mudro se borimo pogumno.

Nahajate se v pisanem srednjeveškem svetu, kjer ni moderne tehnologije, vendar je čarobna in ostra rezila. Postanite del te resničnosti bo pomagal Throne kraljestvo pri vojni registracijo, ki ne zahteva zahtevnih manipulacij.

Kaj so še še prijetna presenečenja:

 • Great Volumetric Graphics
 • Izbira jezikov
 • Igralni postopek brez dodatnih nakupov
 • veliko število quests
 • Sposobnost vašega junaka po lastni presoji
 • Pridite in ustvarite naročila
 • Izberite razred borec

Po razredu, da vidimo, kdo je zastopan:

 • Bight Knights
 • Skrtane puščice
 • Zvočniki
 • Prospekti
 • Krovne enote
 • Konjeništvo 1000 20

Osebni del iPlayer prestolnega kraljestva v vojni, da bi lahko sledili napredku. To pomeni, da boste poleg vojaških kampanj morali nenehno graditi in izboljševati.

Kot je znano, da je bilo naselje primerno, so prebivalci potrebovali hiše, gostilne, trgovine. Vojaki potrebujejo vojašnice in treninge. In za mesto so bila potrebna skladišča, kovačnice, žage, rudniki. Pri rudarjenju premoga, lesa, kamna in drugih mineralov ne pozabite, da višje kot so rudniki, dražje surovine bodo prinesli. Enako velja za druga podjetja, ki pridobivajo surovino ali proizvajajo blago.

V igralne delavnice so med seboj povezane in zato poskušajo pravočasno in enotno posvečati pozornost vsem industrijam. Če je malo hiš ali ne ustrezajo ravni življenja državljanov, ne bo nikogar, ki bi delal, in to bo vplivalo na pomanjkanje hrane, obleke in orožja. Ne pozabite na črpalke in bojevnike, ki jih pošiljajo k nalogam. Izbira quests je super, in lahko izberete vse, ki preučiti pogoje in velikost nagrad. Izberite tiste, ki ustrezajo nivoju izenačevanja vašega junaka, tako da bo njegova moč dovolj za kampanjo in boj s sovražnikom.

Igra prestolniških kraljestev Vojna se nenehno izboljšuje, pojavljajo se novi dodatki, tako da vam ne bo dolgčas. Z vstopom v igralce boste postali del njihove družine in kmalu dobite prvo nalogo po malem treningu.