Zaznamki

Tretja doba: Totalna vojna

Alternativna imena:

Third Age Total War Realnočasovna strateška igra Lord of the Rings za osebni računalnik. Grafika je dobra, če je vaš računalnik dovolj zmogljiv. Glasovna igra je brezhibna, glasba pa ustvarja vzdušje vesolja Gospodarja prstanov v igri.

Dogodki v igri vas bodo popeljali v tretjo dobo, na ozemlje Srednjega sveta, kjer so razvijalci poustvarili več kot 100 naselij. Poleg naselij so vsi znani kraji, opisani v delih in filmih po knjigah J. Tolkien.

Vse frakcije tretjega življenjskega obdobja so na voljo za igranje:

 • Gondor
 • Rohan
 • Visoki in gozdni vilini
 • Gnomi
 • Eriador
 • Dale
 • Isengard
 • Mordor
 • Run
 • Harad
 • Orki meglenih gora

Vsaka od frakcij ima svojo moralo, slabosti in prednosti. Ker je frakcij kar nekaj, se ne bo enostavno odločiti, a če ste seznanjeni s čarobnim svetom Tolkienovih del, se boste zlahka spopadli s to nalogo.

Ko izberete frakcijo, boste imeli kratko vadnico in nato lahko začnete igrati Third Age Total War.

Med načini igre so na voljo tako posamezne bitke kot prehod kampanje.

Tako kot večina sodobnih iger obstaja način za več igralcev. Na spletu se lahko borite s prijatelji ali naključno izbranimi nasprotniki.

Na bojišču sta dve različni vrsti vojske. Zelo velika vojska, ki je sposobna zdrobiti število sovražnika. Ali majhne, a dobro izurjene in oborožene enote. Vsaka od možnosti ima svoje prednosti, vi se odločite, kaj bolj ustreza vašemu slogu bojevanja.

Tretje obdobje in predvsem njegov konec, čas velikih bitk in velikih bitk. Samo ne bo. Zmagate lahko le tako, da predvidite vsa dejanja sovražnika. Ne glede na to, ali igrate proti pravemu nasprotniku ali AI, se pripravite na boj do smrti. Raven AI v igri je precej visoka, zato ga ne bo lažje premagati kot človeka.

Razvijalci so veliko pozornosti namenili vizualni zasnovi. Odvisno od izbrane frakcije bodo zgradbe vaših naselij in oblačila prebivalcev imeli svoj edinstven slog. Poleg tega sta spremenjena glasovna igra in glasbena spremljava.

Ta pozornost do detajlov omogoča, da igra v celoti zajame vzdušje vsake rase in kulture, ne glede na to, koga izberete za igranje.

vesolje del J. Tolkien je zelo raznolik, ima vse od vodnih travnikov do mračnih ječ. Igranje med tako različnimi lokacijami in kulturami ne more biti dolgočasno.

Toda igre ne jemljite zlahka, našli boste veliko bitk, med katerimi se ne boste mogli izogniti žrtvam.

Očistite Srednji svet iz teme ali obratno, prinesite kaos v vse dežele, ki vam jih uspe osvojiti z močjo vojske. Finale je odvisno samo od vaše izbire in sposobnosti vodenja čete.

Third Age Total War brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igra se prodaja na portalu Steam, za nakup pa obiščite spletno stran razvijalcev.

Takoj namestite igro in se potopite v čudovit domišljijski svet! Oddahnite si od realnosti med svojimi najljubšimi liki!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more