Zaznamki

Tat

Alternativna imena: Tat

Game Thief je multi-platformo računalniške igre, ki je bila ustanovljena v žanr prikrite delovanja. Vrsta v igri poteka v prvi osebi. Ta del se bo štelo, je četrta v nizu projektov v celotnem vesolju. Razvijalec je podjetje Eidos Montreal. Opozoriti je treba, da je bil ta projekt uradno napovedala že v letu 2009, čeprav je rodila šele pred kratkim.

Če želite začeti igro, samo prenesete Thief, in nato namestite na vaš računalnik. Zgodba je zgodba o poklicni tat Garrett, ki se ukvarja z reliefom in torbice skrinje bogat svet. Glavna ideja v celotni igri je prikrite misije, ki potekajo skozi vse vnaprej določenih spretnosti. Če pogledaš Thief video, lahko vidimo, da je nasilje kot skrajni ukrep vpliva.

Med igranjem je glavni lik vedno vabljeni, da izbira. Na vsaki ravni, Garrett mora izbrati med možne načine in pristope. Tudi v vseh različicah, ne samo v Thief računalniku, junak, lahko uporabite funkcije svetu. Še en dodatek je sposobnost oropati znakov. Ampak, če bi kdo opazil tatu, bo lahko resno ogroženo. Kako priti ven iz vseh "neprijetnih" situacije, še enkrat odloča, bi bil igralec sam.

Opozoriti je treba, da umetna inteligenca računalniških znakov ve oblikovanje na vseh ravneh. V zvezi s tem Thief bo igral precej težko, saj se bo vedenje algoritmi računalniška razlikujejo od ravni do ravni.

Igra je spektakularna akcija, v kateri se bo lik moramo nenehno Wade v različnih zaklenjenimi vrati in okni. Ker Garrett poklicni tat, zagotovo je niz krekinga. Skozi igro, bi mu ukradel stvari in različne vrednosti žepe, rovov in vrata zaprta različne bogati ljudje.

Sistemske zahteve tat je povprečje, in ni potrebe, da izboljšajo svoje igralne naprave z najnovejšo konfiguracijo. Eden od glavnih tatu orožja je čebula, ki bo lik imeti različnih puščic, kot so ogenj, voda, ali požarov. Poleg tega je tat ima tudi Arsenal in hrupa puščice. Prisotnost toliko različnih orožij predvideva različne načine skozi stopnje, s pomočjo taktike obvozne.

Naj dodam, da je možno, da prenesete tatu na android, kar je tudi velik plus igro. Vse akcija poteka v izmišljeni svet od viktorijanske dobe, pod neposrednim vplivom steampunk kulture. Začnite igro kaže, da je glavni lik odsoten v svojem rojstnem mestu, za dolgo časa in zdaj v svoji domovini vladal tirana. Da bi bile stvari še slabše, strašna kuga. Iz vsega tega, čudno dovolj, je glavni lik bo "stisniti" v svojo korist. New nenehno bo vodila zabava na prste in se ne pusti iti do konca.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more