Zaznamki

So milijarde

Alternativna imena:

They Are Billions je strategija v realnem času, v kateri se ljudje soočijo s hordami zombijev in ne morejo brez vas. Lahko igrate They Are Billions na PC-ju. Grafika je dobra, vendar igra ne zahteva, da imate vrhunski igralni računalnik. Glasba pomaga ustvariti napeto vzdušje soočenja.

Dogodki igre se odvijajo v daljni prihodnosti, zombi apokalipsa je zajela svet, zaradi česar so se na površju planeta pojavile milijarde krvoločnih zombijev. Preživeli ljudje so izolirani v mestih trdnjavah. Vodili boste eno od teh naselij v igri They Are Billions PC.

Za preživetje vaših ljudi je treba storiti veliko:

  • Vzpostaviti neprekinjeno dobavo gradbenega materiala in drugih virov
  • Raziščite območje okoli trdnjave v iskanju uporabnih predmetov in artefaktov
  • Gradite obzidje, stražne stolpe in stanovanja za prebivalce mesta trdnjave
  • Povečajte velikost svoje vojske
  • Razvijte spretnosti svojih bojevnikov
  • Odvrni napade horde zombijev
  • Dostop do naftnega polja
  • Poiščite najboljše taktike proti vsem vrstam sovražnikov

Ta seznam vsebuje glavne naloge, ki vas čakajo med igranjem They Are Billions.

V svetu, ki ga je prizadela katastrofa, je ostalo zelo malo virov in zanje se boste morali boriti. Tudi če se vam zdi, da je mesto varno, ni. Milijarde zombijev tavajo po ozemlju uničenega sveta, zbirajo se v velikanske skupine. Če ena od teh skupin naleti na vašo trdnjavo, bo zelo težko preživeti. Poleg obrambnih struktur boste potrebovali močno vojsko, ki jo vodijo pravi junaki.

Brez nadarjenih vodij se vojska bojuje manj učinkovito. Najboljši borci in poveljniki so junaki; potujejo po svetu in jih je mogoče najeti za denar. Mnogi od njih niso najbolj prijetni liki za pogovor, vendar jih potrebujete za zaščito civilistov.

Upravljajte z viri pametno, določite prioritete, sicer lahko naselje propade.

Zombiji so razdeljeni v različne vrste, vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti. Vsakič morate spremeniti taktiko in strategijo glede na to, kdo nasprotuje vašim četam.

Bitk je v velikem obsegu.Umetna inteligenca v igri uspešno nadzoruje ogromno sovražnikov, v eni bitki jih je lahko do 20.000.

Virus, ki je prebivalce sveta Oni so milijarde spremenil v krvoločne zombije, ni izginil. Ne dovolite niti eni od pošasti, da vstopi v mesto, lahko okuži vse, ki so zunaj obzidja in morali boste začeti znova.

Nič ni narobe, če poskusite znova. Svet v igri They Are Billions je naključno ustvarjen in ga je tako zanimivo igrati kot prvič.

Pred igranjem morate prenesti in namestiti They Are Billions. Internet med igro ni potreben.

Brezplačen prenos

They Are Billions na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati takoj in pomagajte ljudem preživeti v svetu, kjer divja virus, ki spreminja prebivalstvo v zombije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more