Zaznamki

Divji osem

Alternativna imena: Wild Yate
Igra

The Wild Eight: poskusite preživeti.

Če mislite, da ste v težavah, potem nikoli niste padli na letalo sredi gozdov v Aljaski. Igra Wild Eight je prevedena kot "Wild Eight". To je toliko ljudi, ki so preživeli trk letalskega prevoznika, in to bi bila višina univerzalne krivice, da bi umrli zaradi drugih razlogov, ki niso več na zemlji. Pripoveduje zgodbo ljudi, ki se še naprej borijo za svoje življenje.

Simulator osem točk preživetja razvijalec in izdajatelj HypeTrain Digital. Nekateri igralci so igrali igro The Wild Eight že spomladi 2016, ko je bila objavljena brez zadružnega načina, vendar le z namenom, da prikaže glavne značilnosti igre in grafike. Delo na igrača se nadaljuje in avtorji ves čas prispevajo nove funkcije, lokacije in parametre samih likov. Ideja je dobila pozitiven odziv ljubiteljev žanra, ki so ga že testirali.

Kaj se je zgodilo?

Nemogoče si je predstavljati, kako se ljudje počutijo v padajoči ravnini, pri čemer se zavedajo pristopa propadanja. Prav tako je težko razumeti trenutek, ko spoznajo, da so čudežno ostali nedotaknjeni. Ampak veselje hitro mine, ko vidiš samo snežni gozd, slišiš volkove. Od tega trenutka se začne nova faza v boju človeka za obstoj. Da bi preživeli skupini pomagali vrniti se domov, morate prenesti The Wild Eight in v njeni sestavi začeti delovati glede na okoliščine.

 • Oglejte si ozemlje
 • Izgradite Home
 • Prejemanje hrane
 • Bodite pozorni drug na drugega
 • Solv Conflicts
 • Drive off predatorji
 • Prenesite quests

Jasno je, da je vse na živci in občasno se pojavljajo notranji konflikti. Ne moremo jim dovoliti, da bi se razplamtele, ker bo spopad le še poslabšal razmere. Naredite vse, da bi uničili konflikt, našli pot iz nevarne situacije.

Morate raziskati ozemlje in narediti veliko odkritij. Na primer, najti bo skrivni laboratorij in ugotoviti moramo, kaj se v njem dogaja. Med vašimi najdbami bodo tudi opuščeni bunkerji in nenavadni predmeti, ki prav tako postavljajo številna vprašanja. Zasledovali vas bodo strašne skrivnosti, divje zveri in mistična bitja, kar močno otežuje odrešitveno nalogo. Če nadaljujete z igro The Wild Eight, morate poskrbeti za veliko stvari, zato je ekipni duh zelo pomemben. Boste lahko igrali v enem podjetju, vendar bolj verjetno, da preživijo z izbiro ekipe različico igranja.

Razvijte spretnosti.

Vsaka resna igra vključuje razvoj predmetov in znakov. iPlayer Wild Eight v tem pogledu tudi ni izjema. Na začetku so vaši ljudje šibki, vendar morate poskusiti hitro izboljšati njihove lastnosti lovca, mizarja, sledilca in drugih značilnosti. Vsak član skupine ima lestvico življenja, da lahko vidite, kako dobro se počuti. V vsakem trenutku se lahko začne zmanjševati, ker lahko umrete zaradi različnih razlogov:

 • Od gladi
 • Holod
 • Infections
 • V hrani wolf

Zgradite zatočišča, v katerih se lahko sprostite po cesti. Prepričajte se, da imate ponoči les za kurjavo. Če nimate ognja, ste pred nočnimi plenilci brez obrambe in tudi morate jesti surovo hrano. To bo privedlo do bolezni želodca in, ne da bi umrli zaradi lakote, boste umrli zaradi zastrupitve s hrano. Vseeno pa je še vedno mogoče določiti, da imate lekarno s potrebnimi zdravili. Toda tudi po smrti, obstaja upanje, da se dvigne, če bodo vaši prijatelji imeli defibrilator, ki ga ni lahko najti.

Morate se naučiti novih veščin in če niste vedeli, kako voziti avto, ga boste morali obvladati za skupno dobro. Ne pozabite, da je lahko vsak ukrep odločilen.