Zaznamki

West

Alternativna imena: Wild West

Wild West na spletu - razburljivo igro, ki nas popelje v kolonizacije Severne Amerike. To je odličen brskalnik doba simulacija kavboja. Online igre West je absolutno zaslužil naziv »Best spletna igra leta 2011."

Pridružite se v igri West je zelo preprosta in ne zahteva veliko napora. Če želite to narediti, kliknite Pridružite se divji zahod. Potem morate izbrati ime igralca, geslo in vaš e-poštni naslov. Skupaj vpis v igri Wild West vam bo trajati več kot eno minuto ali dve. Na zahodu spletni igri je približno deset strežnikov. Se razlikujejo le v številu igralcev. To lahko varno izberejo katerega koli izmed njih in začeli igrati igre na spletu zahodu. Odlična igra Wild West registracijo, ki vam bo omogočilo, da okus najbolj razburljivo obdobje v ameriški zgodovini.

Kaj bi Divji zahod ni potrebno, da imajo še posebej močan računalnik ali visoke hitrosti povezave. Še vedno v igri veliko vizualnih podob, ki jih lahko prenesete za dolgo časa, če imate počasno internetno povezavo.

Wild West spletno igro, v kateri boste ustvarili velik sistem vodenja dvoboj, ki vas ne le pristojni distribucijo svojih sposobnosti, ampak tudi natančnost in odziv zahteva. Dvoboji v celoti omogočajo okus Divjega zahoda. Igra se lahko spreminja, če ste vzeli ven različne naloge v salonu. Njihovo početje, boste pridobili izkušnje in nagrade, ki so potrebni za učenje novih spretnosti.

Meet znan kot "obleka za uspeh" online igre Wild West vašo pozornost približno ducat različnih predmetov in orožja oblačil, uspešno združuje dva, lahko ustvarite zelo močan značaj.

Wild West online igra doseči raven 10 razvoj odpira štiri možne izide, ki se skladajo s štirimi vrstami znakov. Bi morali izbrati zelo previdno, saj bi si premislili, ni več mogoča.

Adventurer - odličen slog za tiste, ki ne morejo sedeti pri miru, ki je vedno pripravljen za avanturo in enostavno začeti novo pot, in da se lahko ovrednotimo za novo delovno mesto. In kdo je začel igrati igre na spletu divji zahod, da bi si jo zaslužijo slavo zabave in nagajiv fant.

Duelist - tip razvoja tiste, ki radi borbenosti in navdušenje, ki pride po dobrem pretepu. Ta tip bo zanimivo za tiste, ki so se odločili, da igrajo igre na spletu divji zahod, ker ima rad, da ustreli.

Delavno - izbira miren, igralci bolnikov, ki so bolj primerni pošteno delo in ne prašni cesti, dvobojih tveganja in vojaška vaja. Dober stil za miroljubne igralce, ki igrajo na Divjem zahodu ni le večni boj in streljanje, to je težko delo.

Soldier - četrta vrsta razvoja za prave bojevnike, ki so pripravljeni, da služijo in lahko obravnava različne vrste orožja.

Naslednji korak bo razvoj izbiro ene od štirih možnih poklicev: Chef, vrač, kovaštva in Sedlar. Vsak od njih ima svoje prednosti in slabosti. Tudi tu je pomembno, da ne bo pomote, ker na žalost Wild West - kruto mesto in spremeniti poklic, ne bo več mogoča.

Travel - pomemben del igre, ki jih lahko premikate med različnimi mesti na Divjem zahodu. V vsakem mestu je okoli ducat različnih zgradbe, kjer lahko dobite službo, ne dela, osvežite in se sprostite strelivo. Najbolj zanimiva stavba je nedvomno cerkev, ker so pravila igre strogo prepovedano govoriti o tem, kaj se dogaja v tej stavbi. Preberite več o tem lahko sami na obisku samo iz cerkve.

Lahko poravna tudi v enem od mest, in mu pomagala razviti spodbujajo in sodelujejo pri gradnji stavb, utrdbe, da je ščitila mesto pred napadi in postal živa legenda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more