Zaznamki

War Z

Alternativna imena: War Z, Z vojna, vojna W

Game W ar Z vedno dark horse, in to je v bistvu vse, kar je bilo doslej povedal na uradnem forumu igre. Kljub vsem izkazom, mnogi zelo skeptični War Z je brezplačna igra neznan studio, ki natančno napovedal igro na vrhuncu priljubljenosti mode na igro z zelo podobnim imenom Dan Z. Ampak, kot se je izkazalo, razen podobnim imenom, Walking Dead brez čiščenja odpadnih plinov boju za preživetje, igra Zombimaniya ima nekaj posebnosti dneva Z.

Pred igranjem W ar Z, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB.

Lahko se registrirate v igri W ar Z je zastonj, da ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite možnost "Registracija";

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4. Vnesite varno geslo in ga ponovi

5. Izberite "Registracija" in War registracija Z je konec.

War Z spletni vas bo vrgel v veliko krutem svetu, napolnjene z igralci in zombija. Medtem ko War Z Online manjka svojo lastno identiteto, jasno vizijo o tem, kaj lahko ponudi kot žanr, odgovornega pristopa k mikrotransakcij ali pravilno izvedbo svojih idej. Na primer, online igre War Z trdi, da je kartica 100 km ², vendar boste redno pojavljajo na istem mestu, med drugimi preživelimi.

Ogromna igre pomanjkljivost W ar Z je pomanjkanje govorno komunikacijo. Še bolj kot konkurenčne strelci, multiplayer igre, tip preživetje War Z Online zanašajo na celostnem glas in da se olajša geymleya zanimivo, naključno izkušenj med brezosebna tujci. To je pomembno za socialno orodje, kot tisti, ki se lahko zmanjšanje napetosti, ko ste in še preživeli soočiti v skednju na zapuščenem pošti, v gozdu, itd

Nekateri zvok v War Z je prisotna na spletu, vendar hkrati, besedilo bližina klepet naredi si potegnila roko na miško, kar vam bo pustilo brez obrambe. To je neopravičljivo, da je Hammerpoint War Z pripravljeni prodati na spletu v tem stanju. UI element, ki prikazuje globalno stvar kot klan in bližina besedila je neudobno v vojno Z igrati.

Zaželi avdio grehi War Z na spletu, tako pokvari igro. Na primer, ko virus vdre v zombija, ampak njihova pehota, bo druga bitja popolnoma neslišen, ko se gibljejo. V večini primerov igralci War Z spletni glasni koraki Ali nerazložljivo tiho plazijo skozi blato, gosta trava, mestnih odprtih prostorov, in pločnik, razen v sprintu (pa še to glasbo tiho).

Ne bi mogli slišati zombija ali gibanje igralca, War Z je brezplačna igra omogoča odkrivanje nevarnosti frustratingly težko in odpravlja vsakršno možnost poslušanje, kot je Counter-Strike.

Ni zvočni viri War Z Online, je težko slišati zlovešč bitko cerkvene ure, brnenje letala, ki se je neprestano raste na tem področju. Te težave z zvokom in hrupom okolja boš vsakih nekaj minut v igri War Z na spletu in ne, jih ni mogoče zavrniti ali izklopljen. Zakaj se sklicuje na takšno lažno stimulacijo? Grožnja, da bodo umrli (v Hardcore načinu) ali timeout (na normalni ravni) in izguba svojo opremo v obeh indukcijskih tuljav so naravni strah. V vsakem primeru je vključitev teh čudnih učinkov v vojni Z Online popolnoma izneveri le malo zaupanja v sposobnost igri, da vas prestrašiti.