Zaznamki

Settlers Online - Naseljenci

Alternativna imena: Naseljencev, naseljencev, setlers, Naseljenci

TheSettlers online igra je nadaljevanje osvojiti svet v strateških theSettlers vojaško-ekonomskih (naseljenci), konec leta 1993 je, zaradi katerih mnogi igralci, da čas ni napolnili ponoči. In zdaj, zahvaljujoč Ubisoft razvijalci, smo imeli priložnost, da preizkusite različico brskalnika igre za sebe. Toda pred tem, da vidimo, kaj so se razvijalci predložila zahteve za igranje TheSettlers. Minimalne sistemske zahteve omogočajo tudi predvajanje na konfiguracijo pisarniškega računalnika:

·                    Operacijski sistem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III procesor 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB grafična kartica

·                    Flash-playerposledney različica

· Internetna povezava

·                    Ali

Kot smo videli v sistemske zahteve, ni nič nadnaravnega, tako da smo lahko brez skrbi, da se registrirajo račun. Pridružite se v igri TheSettlers vas ne zahteva nobenih posebnih znanj. Na glavni strani uradne spletne strani boste morali za standardne podatkov

·                     e-mail

·                     geslo in njegova potrditev

·                     Ime, s katerim boste vedeli sistemsko Uplay

·                     datum rojstva

Prav tako je treba naučiti in sprejeti uporabnik, uporabnik sporazum in politiko zasebnosti. Nato kliknite veliki modri gumb "Ustvari račun" in TheSettlers spletu registracija že imate. Mimogrede, če ste že prijavljeni v Uplay, nato pa registracija TheSettlers ne boste potrebovali: preprosto vnesite igro pod njihovimi podatki. Kot ste lahko že videli iz opisa zahtev, je bila igra narejena v flash, in bo igral v brskalniku, in vam ne bo treba prenesti in namestiti na računalnik, dodatnih programskih aplikacij.

Ko začnete igrati igro TheSettlers na spletu, boste dobili kos zemlje, zgradili mestno hišo, določeno količino sredstev in brezposelnih naseljencev. In tako vam ni treba ukvarjati sama, pameten umetne inteligence TheSettlersonline hitro pripelje do hitrosti. Pokazal bo, in povedal, kaj je kaj, in ga po njegovih navodilih, boste dobili izkušnje točk in bo prehod na drugi stopnji igre.

Ker igre na spletu TheSettlers zastopanih v žanru vojaško-gospodarski strategiji, prva stvar, ki jo imajo za razvoj gospodarstva. Glavna proizvodna veriga je sestavljena iz treh faz: izvleček koristnosti sredstva so narejeni iz njih z izdelki in uporabo dejstvo, da smo ustvarili.

Z rudarski industriji TheSettlers vključujejo vire, kot so:

·                     tree

·                     Ore

·                     voda

·                     meso

·                     ribe

·                     bird

Predelavo proizvodov so:

·                     moka

·                     Steel

·                     iron

·                     gold

·                     Klobasa

In kot končni izdelek, so:

·                     Weapon

·                     oklep in druge naprave, ki so namenjeni olajšala življenje naseljencev

Opozoriti je treba, da imate, da se igrajo igre na spletu TheSettlers razmišljati skozi vsak korak v vnaprej izračunati, koliko sredstev boste potrebovali jutri teme, ne bi bilo treba stradati in vsi so delali. Na splošno, vse, kar je preprost: da bi imeli surovine - morajo biti njene rezerve nenehno polnijo, in enako velja za predelovalno industrijo: tam bo moral izračunati optimalno količino sredstev, potrebnih za proizvodnjo. Višji ravni, boste v igri, več stavb vam bo na voljo.

Ne pozabite, da ko boste igrali igro na spletu TheSettlers, razen miroljubne gospodarskih dejavnosti, boste morali, da razvijejo in vojaško hrabrost. Konec koncev, ko boste morali osvojiti nove dežele za širitev naselij ali da bi zaščitili svoje premoženje brez bojevnikov ne more storiti. Sprva spletne igre TheSettlers vam omogočajo, da najeti le dve vrsti vojakov: lokostrelci in novimi sodelavci. Sčasoma se seznam razpoložljivih vojakov povečalo na devet. Vsak vojak je najbolje uporabiti na najbolj primernem mestu za njim, ker o tem, kako bodo vojaki odvisna postavi svojo vojsko zmago. Spopadi v igri so brez vašega neposrednim vključevanjem in z napredkom v bitki si lahko preberete v poročilu. Vojaki med bitko izmenično, tako da se prepreči izgube ne more biti nobena od strank. V igri lahko pridružijo ceh, ali ustvarite svojo lastno in povabite svoje prijatelje, da se skupaj igrajo po vsem bolje.

Ko ste v theSettlers igro, se morate obrniti na glavo in razmišljati razvojno strategijo, dodelijo sredstva, analizirati taktike napada in obrambe.