Zaznamki

Mummy Online

Alternativna imena: Mummy Online

Game Mummy - brezplačna multiplayer strelec z RPG elementi. Osnutek čaka na znano zgodbo filma. Mummy online ponudb segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja, in sodelovati v vrtoglavo avanturo. Igra razvijalec je družba Bigpoint . Ustvarjalci so ustanovile svojo spletno proizvod na sodobne enotnosti motorja, ki omogoča igro svetu in dinamični realizem. Prednost je kakovost in ustrezno zvoka. Igra pomembno vlogo lepe grafike. Dogodki pomete pred želeli živeti. Prav tako še vedno vodi do opravljajo različne PVE in PVP, delo in potovanje v iskanju avanturo skozi ječe, ruševine in oaz. Najbolj zanimiva stvar, ki se dogaja na območju južne pritok Nila, in začel igrati Mummy Online boste zagotovo dobili tam!

Za začetek igranja, morate Mummy Online registracija. Morate izpolniti obrazec s teh področij: uporabniško ime, geslo, ponovite geslo, elektronski naslov, igra strežnik, datum rojstva. Potrebujemo tudi označite polje, s čimer se potrjuje skladnost s predpisi, in željo, da prejme od uprave zanimivo novico.

Mi pospeši, da vas prosim, da mumija zaživi samo v brskalniku in vam ni treba prenesti in namestiti ničesar. Sistemske zahteve so skromne, tako da vam ni treba skrbeti za nastavitve vašega računalnika. Daj no! Grand epska bitka med dobrim in zlim vas čaka!

Zagon The Mummy igro, boste morali boriti za zakladom za zmago ogromno sovražnikov brezobzirno uničujejo mumije in pošasti iz starega Egipta, ki si upajo stojijo na poti. Boste uporabili strelno orožje, uroke, magija relikvije in narediti vse, da bi dosegli cilj. Vaš cesta leži prek teh nevarnih mestih, kot so Amarna, Oasis Amunet, grobnica, Bazaar in ruševine Tabari. Če niste previdni, je verjetno, da vas in smrt prehitela. Vendar pa se smrt lahko premagali, če si pameten, zvit, obupan in drzni raziskovalec!

Mummy igra vas pozove, da izberete stranko, za katerega želite, da boj za življenje in smrt. Pridružite bodisi nepremišljenih nočni tatovi roparice, ali žrtvovati svojo dušo in duše svojih žrtev vstajenja temnih sil antike cultists. V resnici roparji - znanstveniki, raziskovalci in arheologi. Toda, ko je vprašanje, kdo bo dobil drugo Pai zaklad, kot če bi sataneyut in pripravljeni storiti ničesar, zaradi bogastva. Cultists se trudijo oživiti Hashiku svečenica, je pomagala doseči glavni cilj - prevzeti oblast na svetu. Odvisno od tega, na kateri strani fancy, ki čakajo na eno ali drugo usodo. Po vsaki strani njihove želje so prednosti in slabosti. Poleg tega se z izbiro strani, opredeljeni kot spada v razred. Naj naštejemo vse možne razrede. Za ropanje ta strelec, Rowdy in znanstvenik, in za Cultist - Assassin, Swashbuckler in Priest.

Peace Mummy Online napolnjene z grozno bitja. In prej ali slej se bodo pojavili pred vami. Da bi zadovoljili s temi grozno bitja ne postane neprijetno presenečenje, poskusite biti vedno pripravljen!

Pridruži se zdaj in namesto dolgčas na vaš prosti čas, se potopite v vzdušje nepozabnih dogodivščin. Izberite pravo slog igre - sami ali s prijatelji - in se kažejo v vsem svojem sijaju! Ne glede na to, ali boste pleni grobnice ali oblast nad temnimi silami antike, bo igranja enako zabavno! Edward Morgan s svojimi norimi idejami oživiti mumificirano ostanke močno starodavne egipčanske svečenica vas vabi, da skupaj! Pravkar začel igranja, boste izvedeli posledice invazije na Amarna grobu. Recimo, da imate težave ne ustavi! Srečno!