Zaznamki

Incredible Adventures of Van Helsing

Alternativna imena: Incredible Adventures of Van Helsing

Game Van Helsing. Nova zgodba je računalniška igra vlog, ki je oblikovan v slogu kramp in poševnica.

Dogodki v igri razvila v devetnajstem stoletju, v fiktivnem mestu. Glavni lik je Van Helsing, Vampire Hunter. Glavni lik se bo boril s svojo partnerko Catherine pred temi grozno bitja.

Katerina - duh, ki vedno spremlja junaka, v spomin na svojega očeta in hvaležnosti za odrešenje. To ima svoje značilnosti in orožja.

Preden začnete igrati, boste morali igrati Van Helsing. Nova zgodba prenesete iz uradne strani. Naložite Van Helsing moči šele odrasli uporabniki, ki so prijavljeni na spletni strani.

Na tekmi Van Helsing. Nova zgodovina pregled pokaže glavne značilnosti igre, lastnosti znakov, orožje, itd

Si lahko ogledate igro na zahtevo Van Helsing. New History of video. V njej boste videli različne igralne posebne učinke, trik napad na vampirje, kot tudi da se seznanijo s pravili igre.

Van Helsing igra, v kateri boste morali ubiti krute pošasti. Ubijanje pošasti, boste pridobili izkušnje. S kopičenjem izkušenj, boste prodor na nove ravni.

Poleg tega je v igri Incredible Adventures of Van Helsing razvili trgovinskih odnosov. Lahko vodijo v trgovinskih pogajanjih s trgovci: prodajajo in kupujejo stvari, našel svoje datume svoje predmete.

V Incredible Van Helsing ima orožje in na blizu.

Za večdnevni pomeni strelno orožje, kot so pištole. A Gužva orožje v igri vključujejo meč.

Kot zaščito, ki jo lahko nosite na vaš značaj različne vrste oklep, čelada, ščitniki za kolena, rta, amulet, pas, kapo in BIB.

Če je vaš lik zniža raven zdravja, lahko si ga kupite napoj ali drugo zdravilo.

Van Helsing igra, v kateri boste govorili z znaki, ki se boste srečali na poti. Prav tako boste morali vzeti na quests in jih narediti.

Game Van Helsing kažejo, da pridobil izkušnje točk boste porabili za razvoj značilnosti značaja, tj je bo dvignila raven vaš lik.

Lik ima naslednje lastnosti:

1. Build - ukrep vašo zaščito in možnost napada na blizu.

.

2 Agility - značilnost, ki kaže možnost, da vaš lik izogniti sovražnik napade, in izboljšuje delovanje vaših gibala orožja.

3. Volja - je kazalnik povečuje svoje magične sposobnosti in Mana.

4. Vso srečo - to je pokazatelj vaše možnosti, da bi našli zlato, čarobne predmete in sposobnost, da se izognejo sovražne napade. Poleg tega visoko stopnjo sreče vam daje priložnost, da se kritično stavko svojega nasprotnika.

Game Van Helsing si lahko prenesete iz katere koli spletne strani, ki ponuja ta dostop, tako dolgo ne oklevajte, da jo prenesete na svoj računalnik in šel v boj z krvoločnih vampirjev.