Zaznamki

Dead Linger

Alternativna imena: Dead Linger

Game Dead Linger je online igra v prvi osebi. Boste v igri Dead Linger raziskati različna področja in ubiti zombija. V vašem pesnik se bo srečal ogromno število zombijev.

V spletni igri registracija Dead Linger hitro. Za uspešno registracijo morate vnesti naslednje podatke:

1. Vaše uporabniško ime.

.

2 Pridi gor z edinstveno geslom in pisati.

Igraj The Dead ostajal vam bo v svetu, ki je ostal po apokalipsi. V tej igri, Preživetje najmočnejšega igralcev. Vaši nasprotniki so:

1. Zombie - pošasti, ki hlepijo veliko željo, da bi te ubil.

. 2 Druge frakcije - preživele, ki želijo pridobiti zmago nad vami v preživetje.

Igre frakcija lahko vsebuje do 16 igralcev, omejitve, ki se lahko poveča le s časom kasneje. Ti igralci so lahko bodisi najboljši prijatelji ali smrtonosnih sovražnikov.

Igralci na različnih strežnikih so sovražniki drug drugemu privzeto, vendar prijaznih igralci lahko pridružite v stranki in delati skupaj.

Na PvP strežnikov, vsak igralec je del ene od številnih sprtih ekip. Cilj je enako ekipo in uničiti vse ostanyh.

V igri mrtvih ostajal igrati, morate paziti, da ne gre le za uničenje sovražnih strank, ampak tudi dobro počutje vašega značaja. Boste morali, da ga nahrani in varovati pred okužbami. Če je vaš lik umre, če dolgo časa ne bo dobil hrane.

V igri mrtvih ostajal na spletu in nasprotovanje lahko zagotoviti sami različne orožja od strelnem orožju , da improvizirane orožje na blizu. Security predvajalnik v veliki meri odvisna _13_ [] [] _31_ njihov arsenal . Za neoborožen bruc ni veliko grožnje, vendar pa igralec z puško ostrostrelec in druge nevarne orožje lahko ubil vsakogar, ki bližje njihovem ozemlju.

V igri Dead Linger bo dostopen različne vrste oblačila , pod pogojem, posebno _31_ [] zaščito in praktični koristi.

Zombie - ljudje ali Živali, ki so bili okuženi virus HNZ . Ta virus se lahko prenaša preko telesna tekočina ali fizičnem stiku (še posebej ugrizi ) in morebiti z drugimi sredstvi .

Zombie izgubil večino svojih višjih duševnih funkcij, in kot taki niso zelo aktivni. Se nagibajo k Manhunter. Zombie ima tri glavne države:

- Neukrepanje - shuffling okoli, brezvoljnost.

- Povpraševanje - zombiji lahko zazna osebo skozi vidijo, vohajo ali slišijo.

- Agresivnost - zombiji, ki iščejo drugimi igralci ali na opazovanje krova, ali z izvajanjem aktivne opravljanje.

Zombie veliko težje ubiti od zdravih drugi . Umrejo, če njihove glave je bilo uničenih ali resno poškoduje. Pa Zombie težijo k razkosa . Je taktično prednost za človeka, če hoče [preživeti _13_] [streljanje _13_] Zombie noge , na primer, je jih upočasnila.

Igrajte igro Dead Linger Seveda ste prost, vendar nakup plačan igre paket vam bo dala veliko več koristi.

Osvojiti svet, uničiti svoje sovražnike!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more