Zaznamki

Crew

Alternativna imena: Crew, Crew, Crew

Kot obljubljeno razvijalci Ubisoft igre Crew se bodo sprostila v tretjem četrtletju leta 2014. Medtem Prikolice letijo prek omrežja, pritegne vsak dan več in več novih oboževalcev, ki so pripravljeni pogledati štetje dan za dnem pred oglaševane projekta. Ta igra je prepričan, da se pritoži na vse ljubitelje dirkanja. Igra Ustvarjalci obljubljajo, da bo ta igra je začetek nove generacije iger na srečo. In sodeč po priklopnika, grafiko in oblikovanje razvijalci igralnih mest uspe začeti novo obdobje dirke. Če želite preveriti verodostojnost vseh zgoraj, je dovolj, da vidim video posnetek predstavili ustvarjalci.

Akcijski Crew bo na spletu razvijati odprte prostore Amerike. Oziroma bo celoten zemljevid Amerike, je na voljo za vaš značaj. Bo na voljo nekaj različnih možnosti voženj, od katerih vsaka boste mogli dokazati svoje vozne sposobnosti. Torej, lahko lovi

Na poti v mesto.

V predmestju.

Na hribovitem terenu.

Na koruznih poljih.

Kanjon.

Skozi puščavo.

In, seveda, na strokovni progi.

Ker bo ta projekt lahko spletno igro, v registracijskem Crew bo potrebno, pa tudi na vseh drugih spletnih projektov. No, seveda, ti si v igri z ogromnim številom udeležencev iz vsega sveta. Sodeč po številu pregledov in pripomb, ki so zapustile zabava na forumih in socialnih omrežjih, se bo število registriranih uporabnikov na prvi dan uvedbe projekta je resnično ogromna.

Najverjetneje je, da vsi navijači spletnih dirk privlači dejstvo, da bo od samega začetka v posadki morali igrati več kot Porshe Camarro. Ta avto ni legenda, v vsaki dirki sestane, toda v tej igri ste postali lastnik to od začetka. To bo vaša tako imenovana "clean sheet". V prihodnje boste mogli tyunningovat in jo izboljšati, tako da takoj, ko vaša duša želi.

Kot je bilo že mogoče razumeti glavna značilnost igre bodo mogli več prilagoditev avtomobilov. Skupaj s svojimi prijatelji in "kolegi" na dirke boste lahko organizirali dirko ekipo in sodelujejo na tekmovanjih. Prav tako lahko igrajo igro Crew, ustvarjanje majhnih ekip štirje člani. Skupaj vam bo veliko bolj zabavno pobegniti pred policijo in vožnjo na in off-road America.

Zaradi velike izbire stilov, lahko prilagodite igro samo zase, in različne stile vožnje bo ujel svoj »val sreče."

Je Pre ni znano, ali bo igral v The Crew prostem, ampak v bližnji prihodnosti, so se razvijalci obljubili, da bi rešila skrivnost. In še zdaj je znano, da sočasno z igro na osebnem računalniku bo "light" verzija projekta za pametne telefone, ki tečejo na iOS in Android.

Ker tekma se bo res vredno, bodite previdni, da sledijo novice o igri svetu, tako da ne zamudite izhodu posadke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more