Zaznamki

Predsedstvo XCOM Razkrito

Alternativna imena: Predsedstvo XCOM Razkrito

Game Predsedstvo XCOM Razkrito podrobno in zanimivo opisuje svojo razlago tajnih vojaških organizacij. Po tradiciji so vsi glavni dogodki se odvijajo na ozemlju države. Kot ponavadi je razvrščen in vznemirjen Američani odločili, da ustanovijo organizacijo, ki bi bila potrebna trenutek bi lahko zaščitili vse prebivalce nenadnega napada sovjetskih armad, na primer.

Ja, pomembna podrobnost v predsedstvu XCOM Deklasificirani pc - tokrat v vprašanju. V zadnjem času (morda kdaj) ne boste imeli, da videli igre, ki opisuje dame in gospodje v svojih ekscentričnih lasulje, puhasto krila, hlače. Zdaj imate priložnost, da uživajo vse čudeže te dobe na zaslonu igre.

Vendar, preden se boste dotaknili lepoto, boste morali predsedstvu XCOM Deklasificirani download. Tudi potem, ko vstopite v igro, boste vedeli, da je predsedstvo - to je ime najbolj tajne organizacije. Zgodba Zgodba se začne, ko je namesto Red Army napadu na Ameriko tujcev. Precej nepričakovan zasuk, kajne? Karkoli že je, in za duševni mir prebivalstva, bodo morali biti odgovorni predstavniki specializirane organizacije. Nemogoče je, da ne bodo nadaljevali pregled pripombo The Bureau XCOM Deklasificirani, da je doba najbolj izvirno rešitev. Aliens in gospa v hlače - čisto nepričakovano in atipična kombinacija, bi rad videl, da.

Protagonist projekta - William Carter. To je človek, čigar čut za pravičnost je skozi streho. Je pripravljen boriti za vsako ceno. To je pravi bojevnik, ki ve, kako skriti svoje resnične občutke skrivajo za masko in stanovitnostjo v prvi vrsti, da bi vse isto stvar, in ne osebna izkušnja. Drugih znakov, s katerimi se boste srečali manj opazne. Vaš junak lahko premaknete tiho celotnem vojaškem oporišču, zasliševanje kogar koli in zbrati bite vse potrebne informacije. Omeniti velja, da dobra polovica časa igral boš Predsedstvo XCOM tajnost, tako da tukaj komuniciranja s sodelavci in prijatelji, tujci in sumljivih tipov. Ti dogodki se morda zdi monotono in Nudnovato, ampak tudi to ima svoje čare.

V tvojih rokah, se bo osredotočil na določen odstotek energije, se bo vaš lik lahko osebno izroči naročil, da pošlje vojaške raziskavo o določeni točki. Naloge bo vedno junak. Več izkušenj bo zaposlen William Carter, bo več novih delovnih mest odpreti. Prijetno zadovoljen in izbira orožja v igri - to lahko presenetijo tudi najbolj trdovratnih skeptik. Mimogrede, bodo igralci lahko obleko vojakov izbrana neodvisno. Za odlično izvedbo misije danem dodatne točke in različne nagrade.

Boj sami Carter nimajo v nobenem predstavitev pripravljenega za video prikolico Bureau XCOM tajnost, je jasno, da "posle", gre le za nekaj podrejenih. Katere druge funkcije so vas čaka v igri? Test projekt in odkrijte sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more