Zaznamki

Naseljenci 4

Alternativna imena:

The Settlers 4 je četrti del priljubljene serije iger v žanru simulatorja urbanističnega načrtovanja z elementi strategije v realnem času. Igrate lahko na računalniku. Igra je bila izdana že pred časom, zato so zahteve glede zmogljivosti glede na sodobne standarde precej skromne. Grafika je lepa, vse zgradbe in ljudje so narisani zelo podrobno. Glasovna igra je realistična, glasba bo všeč številnim igralcem, vendar lahko med dolgotrajnim igranjem postane utrujajoča. Na srečo obstaja možnost, da glasbo izklopite, če želite.

Z vsakim novim delom igra postaja boljša in to se je zgodilo tokrat.

Ustvarite močno kraljestvo in pomagajte prebivalstvu razširiti po vsej celini.

Tistim, ki poznajo prejšnje dele, ne bo težko nadzorovati igre. Začetniki naj ne skrbijo, na voljo je jasna in kratka vadnica z nasveti.

Med igro, kot v prejšnjih delih, vas čaka veliko zanimivih nalog:

  • Raziščite prostrani svet tako, da pošljete skavte na vse strani sveta
  • Rudarite vire takoj, ko jih najdete
  • Izberite najuspešnejša mesta za gradnjo mest in tam zgradite naselja
  • Razvijte tehnologijo, to vam bo omogočilo proizvodnjo dražjega blaga
  • Trgovanje in ustvarjanje dobička
  • Vzpostavite odnose s prijaznimi plemeni, ki živijo v bližini
  • Razširite ozemlje svoje države
  • Ustvarite močno vojsko, ki bo zagotavljala varnost in pomagala kaznovati agresivne sosede

To je kratek seznam stvari, ki jih boste počeli, ko boste igrali The Settlers 4.

Vsakdo bo tukaj našel zanimive stvari za početi. Oblikovanje mest je lahko zelo zabavno. Izberite lokacijo za vsako stavbo. Izboljšajte zgradbe. Vse obdajte z obzidjem z zaščitnimi stolpi, da se bodo prebivalci počutili varne.

Trgovanje z drugimi državami. Imeli boste presežek nekaterih virov, nasprotno, drugih ne boste mogli dobiti dovolj; s pomočjo trgovine lahko to situacijo popravite.

Če so sosednje države do vas neprijazne, jim lahko s silo vzamete ozemlje skupaj z vsem vrednim, kar je tam. Vendar bodite previdni, sovražnik je lahko veliko močnejši, kot se zdi na prvi pogled.

Boriti se boste morali v realnem času. Najbolje je, da vse premislite vnaprej, tako da lahko med bitko ukrepate hitreje, kot sovražnik razume, kaj se dogaja. Ne pozabite shraniti, preden vstopite v bitko. Ni vedno mogoče zmagati prvič, zato boste imeli poljubno število poskusov. Če vam ne uspe premagati sovražnika, spremenite svojo taktiko in strategijo. Postavite enote na različna mesta, lahko najdete pravi pristop in premagate celo večjo vojsko.

Za The Settlers 4

internetna povezava ni potrebna

Uživajte v igri, tudi ko vaš računalnik ni povezan v podatkovno omrežje.

The Settlers 4 brezplačno prenesete na PC, žal ne bo mogoče. Igro je mogoče kupiti na spletni strani razvijalcev ali na portalu Steam.

Začnite igrati zdaj in začnite graditi svoj imperij!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more