Zaznamki

Brezpotje

Alternativna imena:

The Pathless je zanimiva RPG igra, ki jo lahko igrate na osebnem računalniku. 3D grafika v slogu risanke je zelo lepa in nenavadna. Glasbeni izbor bo všeč tudi najzahtevnejšim igralcem, likom bodo glasove posodili znani igralci.

Ta projekt je prejel številne nagrade, tudi za zvočno spremljavo.

Tukaj bodo igralci našli ogromen odprt svet, ki potrebuje rešitev zaradi prekletstva teme, ki ga je zajelo. To bo namen potovanja glavnega junaka. Na celotni poti jo spremlja ogromen orel. Ta ptica bo uporabna tako med bitkami kot za navigacijo ali celo pri premagovanju ovir.

  • Raziščite svet in poiščite pot do cilja brez pomoči zemljevida
  • Streljaj z lokom, da uničiš sovražnike
  • Premagajte naravne ovire v obliki gora ali neprehodnih gozdov
  • Uporabite orla, da poiščete izhod iz brezupnih situacij

Seznam ni predolg, a to so le glavne naloge v igri.

Zelo težko bo igrati brez učenja. Na srečo so razvijalci to predvideli in preden začnete, boste dobili priložnost, da se naučite nadzorovati lik in komunicirati s spremljevalnim orlom.

Ptica je nepogrešljiv pomočnik, brez katerega bi glavnemu junaku bilo zelo težko. Orel vam bo pomagal najti skrite sovražnike in jih napasti med bitko. Poleg tega lahko junakinjo celo nosi po zraku in tako pomaga premagovati ovire na poti.

Pokrajine v igri so nenavadno slikovite, še posebej med leti ali na visokih tleh. Svet igre je tako lep, da ga je težko opisati z besedami.

Vse to je še bolj spodbudno za čiščenje sveta temnega uroka, ki je ogrožal obstoj čarobnega kraja.

Med potovanjem boste srečali veliko sovražnikov, ki jih boste morali uničiti. Lok je kot nalašč za to. V igri ni mečev ali drugega orožja, vendar to ni problem. Bojni sistem ne pomeni le streljanja na tarče, vse je veliko bolj zapleteno. Lik med bitkami uporablja lok na najbolj neverjeten način, strelja iz različnih zornih kotov in se premika s pomočjo akrobatskih trikov. Ptica spremljevalka prav tako ne izgublja časa, preusmerja pozornost nase, napada, ko je potrebno, in pomaga junakinji izvajati skoke in mete.

Šefe bo najtežje premagati. To so preklete zveri. Bodite pametni in poiščite najlažji način za zmago. O vsem odloča ne samo sposobnost uporabe orožja, ampak tudi iznajdljivost igralca.

Ne hitite, da bi se čim prej pomaknili naprej, včasih je smiselno raziskati okolico in pridobiti izkušnje, preden se podate v boj z naslednjim šefom.

V igri The Pathless bodo uživali vsi, ne glede na starost. Razvijalci so se zelo potrudili in igra si zasluži vse prejete nagrade.

Brezplačen prenos igre Pathless na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali obiščete spletno mesto razvijalca.

Začnite igrati zdaj in preživite nekaj dni ob reševanju pravljično lepega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more