Zaznamki

Finale

Alternativna imena: Ze finale, finale, finale

The Finals je večigralska streljačina z zanimivimi liki in impresivnim arzenalom orožja. Igrate lahko na računalniku. Grafika je barvita in svetla s številnimi posebnimi učinki, ki jih boste videli med bitkami. Glasovna igra je dobra, glasba je energična in se popolnoma prilega celotnemu slogu igre ter bo verjetno všeč večini oboževalcev The Finals.

V tej igri boste našli več kot le bitko. Finale je prvenstvo, v katerem se člani dveh ekip med seboj poškodujejo na bojišču, da bi zmagali v tekmovanju in prišli do finala.

Zahvaljujoč nasvetom se bo preprosto naučiti nadzorovati svoj lik. Preden začnete, prilagodite videz svojega junaka in izberite kostum. Po tem lahko začnete igro kot ekipa treh.

V finalu je veliko dela:

  • Naučite se arene, v kateri se boste borili, da boste to znanje uporabili v bitki
  • Uničite sovražnike na bojišču in pomagajte članom svoje ekipe
  • Zberite arzenal orožja in oklepov
  • Razvijte sposobnosti svojega lika, da premagate močnejše nasprotnike
  • Zberite nepremagljivo ekipo igralcev, na katere se lahko zanesete v nevarni situaciji

Ta seznam vsebuje glavne naloge v igri.

V The Finals PC je veliko orožij, izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Lahko gre za robno orožje ali mitraljeze in eksplozive, vse je odvisno od vaših želja. Ekipa mora imeti borce različnih stilov, tako da ste skupaj nepremagljivi.

Obstaja na desetine lokacij, poskusite igrati na vseh mestih, to vam bo pomagalo prosto krmariti po območju. Od tega znanja bo odvisna zmaga ali poraz celotne ekipe.

Če se želite hitro približati zgornjim vrsticam ocene, se boste morali soočiti z najboljšimi bojevniki arene. Lahko jih premagate samo kot del močne ekipe, poiščite partnerje, ki vas ne bodo pustili na cedilu in se prebijte do finala.

Z zmagovanjem v bitkah poleg izkušenj pridobite slavo, s tem boste pritegnili velikodušnejše sponzorje. Bližje ko si finalu, pomembnejši je videz borcev. Pridobite nove kostume in postanite najbolj nepozabna ekipa v areni.

Zagotovo boste uživali v igranju The Finals; bitke so videti neverjetno spektakularne. To ni le navaden strelec, obseg bojnih operacij ni na noben način omejen. Če med iztrebljanjem sovražnikov uničite celotne zgradbe, bo to samo še bolj zanimivo bitko za milijone gledalcev in vas približalo finalu.

Igra se razvija, redno objavljamo posodobitve, ki prinašajo več vsebine in nove zanimive lokacije. Med prazniki vas čaka tematskih dogodkov.

Za igranje ni dovolj, da preprosto prenesete in namestite The Finals; poleg tega mora biti vaš računalnik ves čas igre povezan z internetom.

Brezplačen prenos finala, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete uradno spletno stran razvijalcev. Preverite, ali lahko to storite danes s popustom.

Začnite igrati zdaj, da postanete zvezda arene in osvojite srca oboževalcev po vsem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more