Zaznamki

The Elder Scrolls: Gradovi

Alternativna imena:

The Elder Scrolls: Castles je nenavadna strategija iz vesolja Elder Scrolls. Igra je na voljo na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Grafika je precej podrobna in barvita. Za igranje vam ni treba imeti visoko zmogljive naprave. Glasovna igra je dobro narejena.

Igra se je izkazala za zanimivo in edinstveno na svoj način. Uspešno združuje več žanrov hkrati. To je simulator urbanističnega načrtovanja, strategije in več. Kontrole tukaj so preproste in intuitivne; poleg tega vam bodo nasveti razvijalcev pomagali razumeti vse.

The Elder Scrolls: Castles bo zabavno igrati. Igralce tukaj čaka veliko nalog:

  • Razširite grad, zgradite nove prostore, ko se pojavi potreba
  • Najemite bojevnike in delavce
  • Določite optimalno lokacijo za vsakega od svojih ljudi na podlagi veščin
  • Oborožite svoje vojake in izboljšajte njihovo opremo
  • Vodite kraljestvo, sprejemajte odločitve in izberite pot razvoja
  • Razporedite vire tam, kjer so najbolj potrebni

To je skrajšan seznam stvari, ki jih boste počeli v The Elder Scrolls: Castles PC.

Igro je razvil studio, ki je pred tem izdal Skyrim in Fallout Shelter. Prejšnji projekti so bili priljubljeni pri številnih igralcih in The Elder Scrolls: Castles prav tako ne razočara.

Igra je zelo podobna Fallout Shelter, vendar so tukaj vaše možnosti veliko širše in je zaradi tega bolj zanimiva za igranje.

Ko se vaš grad in vojska razvijata, bodo naloge, na katere naletite, postale težje. Samo z vključevanjem v bitke z legendarnimi nasprotniki lahko pridobite najdragocenejše orožje in opremo.

Vsaka odločitev, ki jo sprejmete, vpliva na življenje celotnega kraljestva. Premislite o svojih korakih in poskušajte ne delati napak, saj lahko že manjše napake privedejo do poraza, po katerem boste morali začeti znova.

Igra je vsakič drugačna, vse situacije, na katere naletite, se ustvarijo naključno.

Poleg zgoraj navedenega ima The Elder Scrolls: Castles Android diplomacijo, komunicirali boste s sosednjimi kraljestvi, lahko boste nudili pomoč njihovim vladarjem in jih prosili, da vam pomagajo. Preden delite kateri koli vir, se prepričajte, da imate možnost, da to storite brez tveganja za svoje ljudi.

Igra prejema redne posodobitve; med počitnicami boste imeli priložnost sodelovati v tematskih dogodkih in prejeti edinstvena barvila za grad ter kostume za borce in delavce.

Trgovina v igri vam bo omogočila nakup manjkajočih virov in še veliko več za valuto v igri ali pravi denar.

The Elder Scrolls: Castles lahko igrate na spletu in brez povezave, kar je priročno, če ste zunaj območja pokritosti vašega mobilnega operaterja.

Če želite začeti, morate prenesti in namestiti The Elder Scrolls: Castles v svojo napravo.

The Elder Scrolls: Castles lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tem mestu.

Začnite igrati zdaj in postanite moder vladar v svetu The Elder Scrolls!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more