Zaznamki

Terra Militaris

Alternativna imena: Terra Militaris

Terra Militaris na spletu - fantastično igro multiplayer MMORTS zgodovinske teme. Polž igre - razvijalci iger - so se v projekt vse najboljše brskalnik podobno notranjo razvlekalovki. Vse te lastnosti, tako da privabljajo uporabnike na svetovnih mojstrovin, organsko prepletata tukaj. Igra svetu ni samo razvija dinamično, dobesedno mahove nepozabne dogodke. Saj je le, da izbere svojo pot razvoja in osvojite enega za vse štiri obdobij so. Potem ko je začel igrati igro Terra militaris na spletu, boste graditi svojo mesto, vodil čete, ki se ukvarjajo s pridobivanjem sredstev, poiskati diplomatski pristop do okoliških graščakov, organizira kupčij, raziskovalne tehnologije, izvesti najbolj razburljivo quests. Ne bojte se za izpodbijanje nadležne mobs in obupani na druge igralce. Dokazati, da ste mogočna nasprotnik, ki se ne ustavi na nič!

Če želite sodelovati v razburljivih zapletih potrebujejo registracijo Terra militaris. To bo le minuto. Poleg tega, potem ne bi bilo treba čakati na prenose iger. Pridružite se v igri Terra militaris - je polnjenje nekaj področij, na katerih se vpiše naslednje podatke: ime, e-poštni naslov, geslo. Označite, da boste še naprej jemati za njo in jo lahko kadarkoli vrnejo, da nadaljuje igranja. Bodite prepričani, da primerjajo konfiguracijo računalnika z naslednjim seznamom minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem Windows 2000/XP;

- Pentium 3 700MHz;

- Video GeForce 32MB;

- RAM 256 MB;

- Trdi disk 100MB.

Nepotrebne težave nihče ni prinesla uspeha, zato ne pozabite, da se prilagodijo želene nastavitve. Vse to plus internetna povezava vsaj 56k modem (bolje DSL / Cable) in boste odkrili presenetljivo lep svet z vrtoglavo avanturo.

Na začetku se boste srečali učitelja. On vam bo povedal, kako igrati Terra militaris uspeti. Kaj civilizacija izberite zasebna stvar, ampak kljub temu, kadar sami, nihče nima pravice, da izberete legitimno priložnost, da osvoji svetovno nadvlado. Ko bo mesto razvilo na določeno raven, lahko tudi posegajo v druge posesti, da bi povečali ne le njihovo ozemlje, temveč tudi za krepitev moči.

Online igre Terra Militaris ponuja, da postane rezident ene od držav, kot so Egipt, Kitajska, Perzijo, Rim. Točno tam, kjer želite biti, in vam bo dodeljen kos zemlje. Ne skrbite, da morajo začeti pri nekaterih primitivnih plemenskih naselij v prihodnosti boste mogli zgraditi sklop stavb in zagotoviti, da neznačilna Prva mestna sčasoma spremenil v ogromno vplivnih imperija.

Kot je za gradnjo, nato pa se pojavi na dveh ravneh kart. Sprva boste morali upravljati svoje pokončna predmete, struktura, kjer boste dal sredstva za vojake in delavce ustanov za usposabljanje vojske. Poleg tega pa bo tudi klet, ki je potrebna za najem junakov in trg za trgovino s sosednjimi igralcev. Druga kartica je namenjena za proizvodnjo rudnikih, kamnolomih, kmetij in drugih uporabnih vsebin. Ali je pripravila pridobivanja virov, in oh, kako želijo napredovati!

Za vsakega igralca, da pride čas, da zapustijo na svetovnem zemljevidu in širijo svoja krila. Ste čakali sami ali v skupini krvavih bitk in teči-ins z NPC showdown s pravimi igralci. Ne bojte se začne bitka arena ali izziv tujca civilizacije ustvarjati zvez ali začasna združenja vojske, da bi povečali možnosti za uspeh. Bodite pozorni zanesljivih vnaprej junakov, vodil ločitev pogumnih bojevnikov, na dostojno orodja, ustrezno vojaško usposabljanje vsakega udeleženca. Ne pozabite, da je cilj poveljnika ne le upravljanje dejanja drugih ljudi, ampak tudi največ časa do časa, da bi meč in hitenje v središču dogajanja.

Game Terra Militaris nagrajuje vsako prizadevanje nastanku izkušenj. Tvoja slava je ves čas povečuje, zato se premaknete iz enega obdobja v drugo. Opravljajo neposrednih pristojnosti in sprejema quests prestol - prispevajo k izravnavo.

Terra Militaris na spletu ustvaril, da bi vam veselje! Ne izgubljajte časa zaman in videli iz prve roke! Naj sreča ne obrne stran od tebe!