Zaznamki

TERA Online

Alternativna imena: TERA Online

TERA na spletu - fantastično multiplayer igra vlog stranka. Na projektu interneta se je začel s prizadevanji obeh družb. Creator deluje Bluehole Studio, in založniku - NHN Corporation. Enkratni strošek omogoča TERA prenesete in se potopite v vrtincu razburljivih dogodivščin. Ti bodo potuje po svetu, je bil rojen v organih Arun in Balls - dve spalnici Titans. Zagon, da se seznanijo z Abroberiey se znajdete okoli velikih prostranstev, ki so sestavljeni iz dveh kontinentih in številnih majhnih otokov. Vse lokacije zelo razlikujejo med seboj in prikriti neverjetnih presenečenj. Medtem ko je povsem odprt svet in ljubitelji sprehodom po neraziskanih področij, ki jih bo zaposlen! Grozne pošasti, ki se bodo srečali na poti, je treba neusmiljeno uničeni in delovna mesta, ki bodo videti kot pojava razmerah je treba izvesti popolno. Med igranjem karakter razvija in postane močnejši. Vsak dan vam bo bolj prepričani v lastne sposobnosti in sodelovanje v neskončnih bitkah je samo veselje. Sistem bojevanje - ena od prednosti v igri. Mimogrede, en igralec je sposoben, da prenese celotno množico sovražnikov, kar je najpomembneje pridobiti potrebne veščine. V bližnji bitkah morali imeti možnost, da izberejo smer vpliva in dolgo mojstrsko cilj. To ni vse prednosti projekta in oceniti vse zabave, kar lahko sekanci, ko začnete igrati Tera.

Ko kupiti in namestiti igro odjemalca na računalniku bodo lahko uživali v svojo dinamiko, dvoumnost in lepoto. Opazili seznam minimalnih sistemskih zahtev za igranje: CPU P4 2,5 MHz, grafična kartica ATI Radeon 9600 ali NVIDIA GeForce 6600 (128 MB pomnilnika in 2. 0 shaders) DirectX 9 kompatibilna. 0C, 20 GB prostega prostora na trdem disku in 1 GB RAM-a. Če so ti parametri normalni, z namestitvijo v igri ni problem.

Tako želeno igračo na vašem računalniku in ste šele začeli igrati Tera. Kje začeti? Prvič, boste morali iti skozi prologu, v katerem boste nadzor nad vašo raven znakov 20. Pomaga razumeti, ali vam je všeč izbrani razred. Toda, ko ste začeli črpanje iz nič. Drugič, ko pripadnosti odloči razred (sedem voljo razredi) začeti izvajati številne gostje, ki so razdeljeni v glavni in strani. Zgodovina igri, eden za vse dirke. Zgodba vas bo vodila naprej, in s tem, kulise nenehno spreminja. Hvala grafiko Unreal Engine 3mir videti živ in zato privlačen za ljubitelje sorte. Vsako pleme ima svoje značilnosti, vendar vsi prebivalci fantastičnem vesolja v skupno - Boj proti zunanjemu sovražniku. Boste tako kot vi ostali se bodo borili proti zlu, ki poskušajo počistiti deželo pred zli duhovi.

Game TERA omogoča napadati druge igralce. Ampak pošteno, da to ni res potrebno. Velika prednost v tem, ampak jezo drugih uporabnikov, ki želijo, da bi maščeval tovariša - to enostavno. Obstaja tudi možnost vstopa v ceh. Kot del ceha, lahko sodelujejo v velikih vojnah. Takšni pretepi se pojavijo standarda - stene do stene. Odločiti se morate, da za svoje potrebe, ali potrebujejo pomoč, ali pa ste sami, je lažje in bolj udobno za raziskovanje okolice in se soočiti s težavami. Mimogrede, tam je nekaj, kar ne bo privoščiti sami. To ječo. Ampak, če si v osnovi osamljen, ker nihče se ni povzročil vmešavati. Oh, in to ne zgodi, da si ne more storiti brez pomoči. Na primer, doktor storitve, prej ali slej bo moral vsak igralec.

TERA tekma bo dala veliko nepozabnih trenutkov. Dokler ne dosežete maksimalno raven, ne samo priti v stresnih situacijah, ki zahtevajo odločno in pogumno dejanje. Če povzamem, ki je namenjen boju proti sistemu, visoko kakovost grafike, ravnotežje razrede, uporabniku prijazen vmesnik, ki določa pohvalno igro zanimivo Dungey - vse to in še več vas bo navdušilo v celotnem igranja. Tako da ne odvrne, in hitro se pridružite gaming community! Lahko vse vaše sanje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more