Zaznamki

Secret Mesto

Alternativna imena: Secret Mesto

Ghost Town Online - domača brskalnik MMORPG, ki se je razvil fantastični dogodek. Projekt Gaijin Zabava - je multiplayer igra vlog, ki je nastala po seriji priljubljenih knjig Vadim Panov. Otvoritev uporabnikom svetu je napolnjena z zanimivimi doživetji, razburljivo PvP in PVE bitk presenetljivo potovanja, original goste in drugih prijetnih presenečenj. Akcijska igra, razvita v Moskvi. To je tukaj, da je skrivnost, mesto, kjer spopadejo med seboj Great Hiše. V tem mestu so bili tisti, ki so nekoč vladali svetu. Ni presenetljivo, da sla po moči in jih vodi na novo lokacijo. Prebivalcev čudovito zemljišča ponavadi premagati svoje nasprotnike in dokazati, da se družbi, ki si zaslužijo, da so vladarji. Vendar pa niso vsi namenjeni Žal pa krvavih spopadov ni končni rob. Začel igrati Secret City, boste morali boriti za svoje preživetje in nenehno skrbeti za njihov razvoj. Konec koncev, le močni znaki uživajo resnično avtoriteto. Gre za to! Vse je v vaših rokah!

Morate prenesti Secret mesto, da bi dobili priložnost, kadarkoli se potopite v priljubljeno zabavo. To bo mogoče, ko ustvarite svoj račun. Secret registracija City - je v resnici, oblikovanje edinstvenega značaja. Ko izberete identiteto nekaterih hiš, želeno nadstropje, specializacije. Poleg tega obrazca je treba izpolniti s takimi področjih: e-poštni naslov, ime, geslo, ponovite geslo. Po pritisku na "play" je potrjena skladnost s pravili igre. Sedaj lahko sodelujejo v boju za prevlado v skrivnostnem vesolju, pod pogojem, da je internetna povezava in standardni brskalnik. Računalnik ustreza povprečni konfiguracijo, ker sistemske zahteve popolnoma visoka.

Pred sprejetjem odločitev, da je potrebno, da se seznanijo s prebivalci v virtualnem prostoru. Ta Nav, CHUD, človeška bitja in Pers. Igrate lahko Skrivnostno mesto kot del katere koli vrste prodajnih avtomatov.

- Nava ("kritoviki") lahko udari dvakrat silo. Njihov vladar Prince usposobljeni podrejenih po naročilu. V zvezi s tem, Nava dovolj natančna. Mimogrede, je njihovo življenje zelo cenjen. Kill Nawa nihče ne more pobegniti s.

- Chudy ("cisterna") - to je pravi vitezi. To je razvidno tudi z obleko, obnašanje, značaj. Njihov vodja je izbran v višji življenjski čarodejev reda. On je iz Velikega Mojstra.

- Človeška bitja ("uvorotchiki") - uvorotlivye bitja, kar je zelo težko priti do poškodb. So Matriarchy kraljuje. Moški so bolj odstraniti iz političnih vprašanjih.

- Chela ("generalisti"), se lahko sklene kakršen koli rase klana. Ta Green House vazali nakup energetsko No Rains. Priložnosti ta človeška čarovnika lahko zavidajo.

Upoštevajte, da kdorkoli že si, razviti enake lastnosti, ki so obdarjene z vsemi Velikih hiš. Igrajte igro Secret mesta imajo, črpanje zdravje, moč, jeza, spretnost, Fortitude, strokovno znanje in izkušnje. Na voljo je tudi brezplačen čast točk in točk. Seštejemo rezultate vseh značilnosti, ki jih vidite, kakšno mesto v uporabi oceno. Višje številke - bližje ste na vrhu!

Torej lahko kupite vse, kar potrebujete, je trgovina. Secret Mesto Igra ponuja širok izbor različnih stvari. Na primer, potrošno blago, stvari, za opremo, orožje, nakit in darila. Ločeno kategorijo živila, ki so potrebni za ohranjanje vitalnosti in izgubil zdravje.

Ker se spopadi v igri daje trdno mesto, sistem omogoča več vrst PvP bitkah. Ta dvoboj, skupina, kaotični bitke in boja klub. Pridružite se boju se lahko ne le z drugimi igralci. Boste morali loviti pošasti, ki niso nič manj nevarne nasprotnike. Ampak zgodba o igri ne vključuje le krvavo showdown. Naloge različnih temah, vam ne bo dolgčas, za eno minuto!

Treba je omeniti, da je podroben zemljevid za lažje gibanje v igri. Imejte v mislih, da bi pospešili gibanje od enega kraja do drugega, Secret Mesto Online igre priporoča uporabo darila iz iste trgovine. Imetniki vplačanega imajo enake možnosti, plus nekatere druge ugodnosti.

Pohiti, da se potopite v svet neverjetnih dogodkov! Bodite prepričani, da vam zmago od prve minute! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more