Zaznamki

Bika Svetovna

Alternativna imena: Bika Svetovna

Aeria Games, je izdal svoj nov brskalnik z imenom Bika Svetovne igre. Ta sci-fi v realnem času strateška igra z brskalnikom, ki ima edinstvene vizualne učinke, ki temeljijo na risbah iz programa Leonardo da Vinci.

Bika Igra pripoveduje zgodbo o novi hiši, ki je ustvaril človeštvo. Boste morali igrati v Bika svetu in sodeluje v gradnjo, podaljšanje in poveča velikost in moč kolonij na otoku. Igralci lahko razvijejo svoje infrastrukture na otoku, ki jih je mogoče razširiti in se premakniti na nove lokacije z uporabo naprednih tehnologij, kot so kolonizacija ladij. Če so igralci sposobni upravljati svoje vire in ozemlja pametno, lahko gredo v vojno in osvojiti nove dežele Bika World Online.

Pred predvajanjem Bika svet, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Bika Svetovna registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, ustvarite obisk;

.

2 Vnesite varno geslo,

5. Izberite "Enter".

Bika Svetovna Igra ima več funkcij.

Prvič, igra ima obsežen sistem Bika stavbe in vozila. Lahko začnete ustvarjati različne stavbe, razširiti in uporabljati več kot 20 različnih ladij, ki omogočajo igralcem, da vohuni, koloniziral ali začetek vojne.

Drugič, igra je poslovna strategija Bika. Skrbno načrtovano strategijo trgovanja lahko pospeši hitrost domačega gospodarskega razvoja in podpirajo zavezniki, ki jih trgovanja igralcev ali dražbah.

Tretjič, Bika World Online je obsežen sistem bojevanja. Sodite v različnih tehnologij, lahko zlahka vplivati ​​na potek vojne, ki vplivajo na vse parametre junaki, enote, napad in obrambo.

Game Bika, ki poteka v realnem času, je spletna igra z naprednim sistemom za odvisnosti in večplastne strukture. V Bika svetovnem spletu lahko našli okoli 20 vrst stavb, različnih obrambnih sistemov, letenje zrakoplovov in enot - skupaj 25 vrst stavb so bile razvite.

Unique kolonizacija Bika Svetovni spletni bila ustvarjena namenoma, kar daje igralcem priložnost, da rešijo planete, vključno osmih otokov, ki jih ima vsak od planetov. Lahko filtrirate planet in sektor Bika World Online, kjer si želijo živeti.

Na začetku je glavni cilj igre Bika svetovnem spletu je razviti eno od izbranih planetov. Čez nekaj časa, ko prideš gor ravni, bi naselitev drugih planetov nemogoče.

Platform Bika Svetovne igre je eden od mnogih destinacij, na katero si prizadevajo. S pomočjo platforme, boste lahko brez težav premikate med otoki. Vlačilci igre Bika, uporabljena za hitro prevozom do drugih plovil. Platforma lahko tudi zgraditi vesoljsko ladjo kolonizirati nov planet, in teleport ladje z visoke hitrosti (časovni nekaj sekund).

Kazalnik Security polje Bika World Online se uporablja za nastavitev obrambno moč področju. Ne pozabite, da bo zaščitna polje vas ščiti več kot enkrat.

Vas bo upravljala svoj otok v Bika svetovne igre. Prav tako lahko gledam in vohuni za sovražnika in deliti podatke z zavezniškim flot otokov. Bika svetovni zemljevid na spletu, boste videli stopnjo razvoja otoka, preverite dejavnosti posameznega igralca ali poškodovanih območjih okoli otokov v vojnem stanju. Lahko uporabite morske zvezde na levi strani zaslona, ​​da pomaknete zemljevid Bika World Online.

Heroes in bonusi poenostaviti Bika igre svetu. Hvala bonusi in nekateri junaki, lahko hitro, učinkovito in poceni proizvodnjo tehnološke enote.