Zaznamki

Tastyland

Alternativna imena:

Tastyland je fuzijska uganka za mobilne platforme. Grafika je barvita, med igro imate vtis, kot da gledate risanko. Glasba ustvarja zabavno vzdušje v igri in vsi liki, ki jih je mogoče igrati, imajo dobre glasove.

Leta 2048 je mesto vil prizadel močan urok, zaradi tega incidenta so bili mesto in vsi njegovi prebivalci zamrznjeni v ledu. Prekletstvo moraš odstraniti tako, da vrneš vile v življenje in pomagaš pravljičnim bitjem najti nov dom.

Na srečo imate na voljo močno moč fuzijske magije!

To se ne bo zgodilo takoj. Korak za korakom bo treba poustvariti izgubljeni svet in njegove prebivalce.

  • Raziščite okolico in razblinite prekletstvo, kamorkoli greste
  • Pridobite sredstva za ustvarjanje orodij, potrebnih za razbijanje zlih urokov
  • Obnovi izgubljene strukture
  • Združite dele, da oživite vile
  • Ponovno zgradite mesto in ga naredite boljšega in lepšega, kot je bilo pred urokom

Po vseh teh dejanjih boste vrnili v življenje svet, ki ga je zazibala sovražna magija, in ga naredili takšnega, kot želite.

Naloga ni lahka in za njeno dokončanje bo potrebno veliko časa. Sam je ta naloga nemogoča, a ko boste napredovali, boste imeli vedno več pomočnikov, ko jih boste odčarali.

Poiščite svoj edinstven dizajn mesta. Potrudite se, da bodo prebivalci njihove nove hiše živeli bolje kot prej.

Združite vile, da dobite močnejša bitja, ki bodo imela močnejše sposobnosti in talente, kar pomeni, da vam lahko pomagajo hitreje obnoviti zamrznjeni svet.

V igri lahko združite več kot 200 bitij. Več kot 600 predmetov za združitev vam bo omogočilo ustvarjanje poljubnih predmetov in okraskov za vaše mesto.

Ogromno število nalog vam ne bo pustilo, da bi se dolgočasili med igranjem Tastyland. Čaka vas več kot 300 stopenj. Vsako naslednjo nalogo bo nekoliko težje opraviti kot prejšnjo, vendar vam bo to omogočilo poustvariti bolj zapletene predmete.

Poskusite se prijaviti v igro vsak dan in za to boste nagrajeni z dnevnimi in tedenskimi nagradami za prijavo.

Trgovina v igri posodablja svoj inventar večkrat na dan. V njem boste imeli priložnost kupiti predmete za naloge in okraske za mesto tako za valuto v igri kot za pravi denar. Pogosto se prodajajo stvari z velikodušnimi popusti. To se običajno zgodi med sezonskimi počitnicami. Toda v takih dneh vas ne bodo razveselili samo popusti v trgovini. Z udeležbo na prazničnih dogodkih lahko osvojite nagrade. Poskusite posvetiti več časa igri, ker druge dni ne bo mogoče prejeti takšnih nagrad.

Ne pozabite preveriti posodobitev igre. Razvijalci dopolnjujejo čarobni svet z velikim številom prebivalcev in novih ozemelj.

Tastyland lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in prebudite svet vil iz večnega spanja ter ga izboljšajte za udobje vseh prebivalcev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more