Zaznamki

Tanoth

Alternativna imena: Tanoth

Tanoth Online - brezplačno brskalnik multiplayer online fantasy igre. Zdi se, da zaradi skupnega upora ta stil ogromno množico ljudi spletni igri Tanoth bo še ena zbirka stereotipov in prišli do nekaj izvirnega ni več mogoča. Vendar razvijalci se trudijo, da nas načrtno odvrača od tega.

Pridružite se v igri Tanoth traja nekaj minut. Morate vnesti svoj račun ime, e-poštni naslov in že ste pripravljeni na igro! Registracija Tanoth in njeno preprostost - je še en plus v zakladnico prijetnih vtisov o projektu.

Ja, morda tiste, ki preživi dovolj časa za brskalnik, ki temeljijo iger domišljijskih mogoče opaziti pri oblikovanju igri nekaj podobnosti s svojimi "kolegi" na žanr, vendar vse to - zelo površno. Polet, ki ohranja Tanoth spletno igro - njegov način igranja. In ko ponaša svoje edinstvenosti.

In tiste igre, so začeli vleči vsem, ki so dolgčas linearnost lepe grafike.

Vmesnika, ki nam predstavlja Tanoth spletno igro, precej neprijazni in enostavno. Nič ni odveč Tanoth, jo preprosto in naravno vizijo igrati - očitno je bil glavni moto njenih oblikovalcev. Ampak iskanje zgodb in različnih nalog, so razvijalci iger ne stinted. Tukaj samo veliko misij, vsaka bolj zanimivo prejšnje. No, kje bi malo zahtevnosti prirojenega v vseh fantazijskih iger in dober del zdravega humorja?

Igra bo pritegnila različne kategorije igralcev. Ljubezen pokorpet na zahtevne naloge, kopičijo izkušnje in bogastvo? Potem ste tukaj! Če vam je ljubše pot moči in svoj moto - "zmagovalec pobere vse", ki je samo za vas zasnovan bojno sistem, v katerem lahko dobili, če zmagaš močno orožje, oklep in druge drage prijetne užitke življenjskega viteza. Ampak to je samo, če zmagaš. Loser tudi izgubil skoraj vse, kar ima.

Da se igrati igre na spletu Tanoth dobili največ iz procesa, lahko dobite najboljše sani živali: konji, zmaji ali celo hudičevo konj. Ti pomočniki vam bo pomagal potovati daleč, zmanjšanje časa za pohod. Velika prednost - z najboljšo gori, se čas potovanja zmanjša skoraj na polovico. Čas je, da zaloge rubini!

Mimogrede, jaz se sprašujem, kaj ti isti rubini so Tanoti igre valuta je mogoče kupiti za pravi denar. Ta možnost je za tiste igralce, ki niso pripravljeni porabiti veliko časa v igri, ampak želijo, da bi dobili proces potujejo po prostranstvih Tanoti največja užitka.

Na splošno je igra dobra dela, vse, kar je v njem je poudarek igranja dovolj časa in priprave procesa veliko zabave. To pomeni igranje igre na spletu Tanoth ure na koncu.

Dragons, lepe dame, usodne zapuščeni gradovi, spletke in hladnokrvne sovražniki - vse to najde vsak avanturista v neverjetnih fantazije svetovnih iger Tanoth!

In ti še vedno išče, kam pobegniti iz dolgočasja in monotonije svojega življenja? Prijavite se in začnite igrati Tanoth - dokazati, da ste vredni, da postane najbolj znani vitez kraljestva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more