Zaznamki

Cisterne Heroes

Alternativna imena: Cisterne Heroes

Cisterne Heroes spletu - strateška igra, multiplayer v epski slog prostem modela. Vi se prevažajo na burne dni druge svetovne vojne in bomo mogli nadzorovati aparatov v tistem času. S svojo lepo grafiko visoke kakovosti, ti nadzorovane cisterne videti kot pravi. Pogosto slazhivaetsya vtis, da je vse, kar se zgodi zelo realna. Pahnila v igro atmosfero, boste sodelovali v aktivnem boju, da nasičeno življenje, nenehno občutek, da je nevarnost, nekje v bližini. Obupno uničiti sovražnika cisterne, kot tudi njihovo okolico! Ne dovolite, da kdorkoli skriti pred tabo, da jim trepetali v strahu osovraženih tekmecev!

Ustvarjalci projekta je Wolf igre . Moram priznati, da so zaposleni dali vse od sebe. Ideja, čeprav niso imeli novosti, vendar so ustvarjalci bili sposobni, da bi ga tako, da zgodba je izkazalo, ni presežek, ampak je, nasprotno, razburljivo in zanimivo. Game cisterne Heroes nameščen v sodobnem motorju Unity 3 d . In to je še en plus. Po cisterne Heroes lahko igrajo skoraj vsak računalnik, od katerih ne glede na operacijski sistem je nameščen na njej. Linija izdelkov je naložen v brskalniku. Zato izključena nepotrebne težave. Nizke sistemske zahteve, dinamični dogodki, nasičenost igranja in sposobnost za upravljanje železa Swingers - to je tisto, kar najbolj privlači številne uporabnike.

Enostavno registracija v igri cisterne Heroes vas bo popeljal v čudoviti svet. Vnesle vse potrebne podatke v ustrezna polja v obrazcu za registracijo (prijavo, geslo, elektronski naslov), lahko takoj začnete zanimiv način igranja. Tudi, če prestanejo cisterne Heroes registracija, vrnitev sprožila lahko opravljajo kadarkoli, hkrati pa ohranja dosedanje dosežke.

Priti hitro začel, se učijo vmesnik igro. Sestavljen je iz naslednjih delov: hangar (parkirišče za rezervoarje), trgovina (kraj za nakup cisterne), profila (ravni Info izvajajo bitke, zmage, rezervoarji uničene, pohabljene, najvišje točke v boju, medtem ko je v smrtnih bojne) možnosti (zvok, ločljivost zaslona, ​​glasba, grafika kakovosti).

Igraj igre cisterne Heroes je na voljo v treh načinih. Izberite eno od teh vrst so Deathmatch, Capture zastave in zajem osnove. Mimogrede, poskusite spremeniti vse, nihče ne prepoveduje. Boj s sovražnik tankov vedno in povsod. Na kaj bi se zgodilo, da bo mesto, se mir izključena! Vroče zgodi v teh krajih:

- Kraj "Mountain Lake": z ene strani - z gozdovi, z drugo - hribi, v sredini - naselje. Borbe so večinoma v naselju.

- Kraj "Svetilnik": obstajajo določene vrste zavetje vaških hiš, copses, terena gub in v bistvu morali počakati, dokler nasprotnik bo pop ven na hribovitem področju, ki je razdeljeno mesto.

Igraj cisterne Heroes Ti bodo s pomočjo 24 tankov, ki so razdeljeni v dve skupini, ki so temeljnega pomena. Nekateri modeli sodijo v Sovjetski zvezi, Nemčiji in drugih. Vendar pa so rezervoarji preium razred zelo močnih državah, in sicer v Združenih državah Amerike in Francije. Vsi rezervoarji, ki so v vaši lasti, zahtevajo črpanja. Prav tako je treba nenehno skrbeti za orožje. Torej, kot ste sedeli na čelu možnost takšnih modelov kot BT-2, T-28, PzKpfw II, IV PzKpfw? Kul, kajne? No, če želite več, ste dobrodošli vlazhivat resnične.

Ne pozabite, da ima vsaka posoda za naslednje parametre: moč tank, stolp, motor, hitrost kupolo, pištolo, podvozja in cena. Mimogrede, več igrate, močnejši postane vaš tank. Rezervoarji lahko izboljša s pomočjo sredstev, ki zaslužijo med igranjem igre. Vsaka zmaga prinese svojo nagrado v obliki zlata in srebra. Boste porabili valuto igro po lastni presoji.

Ne zamudite niti minute, da ne! Pridružite se zabavi in ​​uživajte v gaming skupnosti zasvojenost arkadna! Igra bo veliko nepozabnih trenutkov! Pripravite se na vrtinec spreminjanje enega za drugim dogodkov! Imajo dobro razpoloženje!