Zaznamki

Tank Future Force 2050

Alternativna imena: Tank Future Force 2050

Game Tank Future Force 2050 rezervoarjev prihodnosti.

Če ste navdušeni nad bojevanjem v resničnih dogodkih, bodite pozorni na projekt Tank Future Force 2050 za Android, ki ga je razvil Studio Awesome Action Games. Če boste postali udeleženci v igri, vas bodo prevozili pravočasno, ko bodo oklepna vozila doživele pomembne spremembe. Še vedno je lažje ugotoviti, toda vrv in možnosti so stopile daleč naprej, in tank z dvema topovima se ne zdi radovednost.

To občutite inovacijo, potrebujete brezplačno Tank Future Force 2050 download. To je že doseglo več kot 50 milijonov ljudi, ki so uspeli prenesti ne le glavne naloge, temveč se seznaniti z novimi misijami v periodično objavljenih dopolnitvah. Če želite namestiti igro, ki tehta 62 M, potrebujete različico Androida od 4. 1. Druga možnost je, da prenesete Tank Future Force 2050 v računalnik in razvijemo vzporedno linijo dogodkov.

Fantastični boj.

Tanks, tanki raftirajo svoje steze s svojimi gosenicami v iskanju sovražnika, nato pa jih bombardirajo. Kdo je lastnik in kdo je tujec, da bi razumel preprosto zahvaljujoč zastavam nad stroji. Tudi nad njimi visi razpon življenja, iz katerega je jasno, koliko zadetkov bo ohranilo oklep.

Ker igra Tank Future Force 2050 razvija dogajanje v prihodnosti, so razvijalci sami zamislili, kako se bo tehnologija spremenila. Na začetku se bojne enote ne razlikujejo posebej od sodobnih, toda to je šele na začetku. Ko dobite določeno količino igralne valute, lahko natančneje določite vse podrobnosti. Vsi oklep, stolp, top, podvozje, druga tehnična oprema so predmet nadgradnje. Ko komaj prepoznaš stare značilnosti, avto postane tako futurističen. Tudi vas čaka:

    . Po tem, ko ste v hangarju preživeli čas za proces povečanja značilnosti, pojdite na bojišče.

  • Quality graphics
  • Realistic soundtrack
  • Svetli posebni efekti
  • Nenavadna geografija območja
  • Invitivni kontroli
  • Izbiranje sovražnikov
  • Dnevne posodobitve
Tukaj se najbolj zanimivo razvija, saj sovražniki z vsako stopnjo bolj in bolj, in delujejo grobo.

Vaša naloga je izslediti vse in uničiti, nato pa bo misija prešla in nagrada bo našla junaka. Sovražnik je precej težko najti, ker je označen na občutljivem radarju v obliki rdečih pik. Preprosto sledite, kje se naslednja sovražnikova tanka skrije in jo ustreli, najdejo ranljivo mesto. Včasih je treba približati praktično tesno, tako da je lupina udarila močno lupino.

Upravljanje in lokacije.

Igra

Tank Future Force 2050 ponuja precej standardni nadzor. V levem kotu krmilne palice premaknite opremo in desno od gumba, približajte in ogenj. Tudi če je to novost za vas, boste po malo učenju preprosto obvladali to modrost. Lepota, težave pri premikanju in več realnosti dodajajo ovire za spletno stran. Zapirajo obzorje in ne dovolijo videti opreme drugih ljudi. To vam bo pomagalo urediti zasedo, pa tudi najbolj, da bi proslavljali nekoga drugega, tako da malo zdrava paranoja ne bo prizadela.

Tako povej tudi o Donatu. Kot veste, črpanje v igri igra pomembno vlogo, in za vsak bojni napad s sovražnikskimi tanki, ki so se zrušili, boste prejeli nagrado. Gre za vse vrste izboljšav, vendar je igranje v prostem načinu za doseganje hitrih in pomembnih sprememb precej težavno. Nato prihodki dobijo nakupe v igri. Treba je opozoriti, da so se razvijalci odločili, da ne bodo pohlepni in postavili povsem sprejemljive cene s 24,93 na 1 258,47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more