Zaznamki

Zgodbe Solaris

Alternativna imena: Zgodbe Solaris

Game Zgodbe Solaris združuje najboljše kakovosti RPG igre zlitine klasičnih odtenkov anime. Svetle, bogate grafike in zabavna zgodba lahko pritegne, kaj zvit, že privablja veliko igralcev iz celega sveta. Redno ogromno informacij o tej igri na forumih in posodobljenih strani v družabnih omrežjih, kjer so projektni udeleženci aktivno razpravljali trende in značilnosti igre.

Tales of Solaris na spletu vam bo pomagal premakniti, da bajen celini, ki lahko delujejo uspešno in čarobno moč naprave. Vendar tolpe se trudijo, da izpolnijo svoje poslanstvo in zlovešč udar na tej mirni celini. Boste postali udeleženec v igri reda, ki pristopi k temu izjemno vojne in boja za obnovo realne zgodovine. Namenjena je za vodenje tega naročila nebeškega celine na novo življenje in da bi mu pomagal odpreti novo stran svoje dobe. Vendar pa bo prvi, in pozneje, ko boste lahko dobili noge mokre v igri s svojimi prijatelji mogli vzpostaviti red, ki bo veliko bolj močan in vpliven.

To je spletna igra, ampak zato, ker si takoj imeti v mislih, da bo v Zgodbe o postopku registracije Solaris je to potrebno. Tudi dejstvo, da je v trenutku, ko je vodstvo prilagoditvi igre igre niso namenjene za angleško govorečih uporabnikov, in vse informacije, ki so predstavljene v angleškem jeziku, je še vedno nepomeshaet boste izvedeli vse specifike izpolnjevanja obrazcev, kakor tudi glavne značilnosti igranja.

Za začetek postopka registracije, morate klikniti na gumb "Začni igro", ki se nahaja v zgornjem levem kotu ekrana.

Videli boste poseben obrazec, po polnjenju, ki se lahko začel v Zgodbe Solaris igre. Boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo ter napišite naslov elektronskega poštnega predala.

Tudi če želite, da vsaka čisto nov član projekta bo registriran pri eni od najbolj ustreznega računa v socialnih omrežjih Facebook, Google, Yahoo ali Paypal, ki vam bo pomagal pospešiti proces.

Zdaj igrajo igro Tales of Solaris bo še bolj zanimivo, saj so se razvijalci fiksno število hroščev. In danes v ta projekt izveden nov sistem dinamičnih bitk, pazi, da se lahko zdaj le sape. Različnih načinov igre lahko drastično spremeniti poznajo vmesnik projekta. Pred igro, boste morali izbrati igro strežnik, in izberite razred in poimenujte s svojim značajem.

Trenutno v Zgodbe Solaris brezplačno lahko igrate s takšnimi razredov značaja:

Bojevnik.

Mag.

Ostrostrelec.

Sage.

Unit.

Priest.

In morda ne boste mogli imeti hišnega ljubljenčka in ga vzgajati. Izbirate lahko med več kot 150 vrst hišnih živali, od katerih se razlikuje ne samo po videzu, ampak ima tudi povsem individualno naravo.

Pojdi na avanturo! Ker zdaj boste našli ogromno število nalog in nalog. Boste morali premagati številne ovire, preden vam bo uspelo.