Zaznamki

ZAVEZKI

Alternativna imena:

TABS je zelo nenavadna in včasih smešna strategija. Igrate lahko na računalniku. 3D grafika, čudovit slog risanke. Igra zahteva zmogljivo grafično kartico in procesor. Glasovna igra je narejena na profesionalni ravni.

Tukaj je edinstvena strategija s številnimi oboževalci po vsem svetu. V tem primeru ne pričakujte hudih bitk, vse, kar se zgodi, je bolj kot šala, zaradi česar je igranje še bolj zanimivo.

Zakoni fizike v svetu te igre delujejo nepredvidljivo, pogosto se zgodijo najbolj nepričakovane stvari. Nemogoče je napovedati izid bitk.

Po opravljeni majhni vadniški misiji bo treba nekaj narediti.

  • Dokončajte zgodbe o akcijah
  • Boj z drugimi igralci
  • Uporabi več kot 100 enot na bojišču
  • Simulirajte najbolj neverjetne bitke

Ta majhen seznam ne more povedati vsega, kar vas čaka med igro.

Najbolje je, da začnete z akcijami, ki jih je več. Ko se počutite udobno, poskusite igrati proti drugim igralcem. To bo veliko bolj zanimivo, in če povabite prijatelje v igro, se lahko zabavate.

bitk poteka na neverjetnih mestih. Pokrajine so videti očarljivo. Igranje TABS nikoli ne postane dolgočasno, saj boste tukaj obiskali na stotine svetov, od katerih je vsak edinstven.

Če vam ta raznolikost ni dovolj, ima igra možnost ustvariti svoj svet ali več svetov hkrati.

Zahvaljujoč priročnemu urejevalniku lahko ustvarite zemljevide, scenarije in celo borce. Delite svojo ustvarjalnost z drugimi igralci in igrajte scenarije, ki so jih ustvarili.

Če porabite čas, lahko dobite edinstvene bojevnike. Zgradite svojo zbirko.

Na voljo je orožje iz katerega koli obdobja. Ni nujno, da ima orožje zgodovinske analogije, lahko je fantastična sulica ali razstreljevalec in morda celo živi gospodinjski predmeti ali celo svetlobni meči. V igri so situacije, ko se srednjeveški suličarji borijo s tanki. V tem primeru sploh ni nujno, da bodo tanki zmagali. Zelo pogosto ne gre vse po načrtih in prihaja do bitk, ob pogledu na katere se je nemogoče ne smejati. To so značilnosti igre, zaradi katerih je priljubljena med številnimi igralci po vsem svetu. Tu ni nobenih omejitev razen vaše domišljije.

Igranje TABS bo zanimivo za ljudi različnih starosti in vsak bo tukaj našel nekaj zase. Ure in ure lahko ustvarjate svoj čarobni svet in ste pozorni na vsako podrobnost, eksperimentirate na bojišču ali vodite neusmiljeno vojno z drugimi igralci.

Nekateri igralni načini zahtevajo stabilno internetno povezavo, a tudi če internet ni na voljo tam, kjer ste, boste lahko dokončali kampanjo ali zgradili predmete v urejevalniku.

TABS brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Obiščite portal Steam, če želite igro kupiti, to lahko storite tudi na spletni strani razvijalca.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte ob gledanju najbolj nepredvidljivih bitk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more