Zaznamki

sZone Online

Alternativna imena: Z območjem Online z območji

Game sZone Online: Izključena cona se je vrnila.

Neupravičeno pozabljena tema zalezovalca je dobila novo injekcijo, ki je dala življenje in se vrnila v življenje. Po dolgih pogajanjih z ukrajinskim studijem GSC, ki je prvič vzbudil zanimanje za igre na srečo v černobilski coni, ko je prišel z izvirno zgodbo o zalezovalcih, družba ruskih razvijalcev Cybertime ni dobila dovoljenja za uporabo prvotnega imena izdelka in ga je zato imenovala drugače. Vendar pa je igra sZone Online podprta na način, ki je že postal klasika.

Preden ste strelec za več igralcev, v katerem igralec dela v prvi osebi, lahko pa preklopi na pogled tretje osebe. Morate upravljati zalezovalca, ki pade v zloveščo, očarljivo in skrivnostno izključitveno cono, v kateri živijo pošasti - živali, ki so mutirale pod vplivom sevanja eksplozivne jedrske elektrarne.

Ploskve ni zapleteno in vsi delujejo po svojih najboljših močeh in sposobnostih. To ni tako preprosto, ker se morate prilagoditi svetu, v katerem ni jasnih odgovorov, kjer so celo krajine nestabilne.

Ustvarjanje junaka.

Začnite igrati, za svoje nevarne dogodivščine, da ustvarite junaka. Več nastavitev videza mu bo dalo prepoznavno edinstvenost. Nato se morate odločiti, ali želite biti rojeni v teh deželah ali novinec. Razlika je očitna - domorodci, to je avtohtono prebivalstvo, ki med evakuacijo ni zapustilo domov. Tuji ljudje tukaj dohitijo za dobiček, v upanju, da se bogati pri prodaji najdenih predmetov.

Ta izbira bo vplivala na seznam spretnosti in razpoložljivih poklicev, vendar ne bo pomembna za igranje.

Poklici:

 • Vojna: ostrostrelec, napadalno letalo, commandos
 • Vrach
 • Inženir: Popravnik
 • Znanstvenik: teoretik
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Bojevnik: Blatnik, Defender
 • Vodja: St. John's Wort
 • Inventor
 • Raziskovalec: Naturalist

umetnosti preživetja.

Ko že imate junaka, lahko začnete igrati v sZone Online z raziskovanjem območij. Junak prispe z vlakom na postaji v mestu Liubech. Sprva se ne bo mogel premakniti naprej, vendar bo po več opravljenih misijah nadaljeval. Zunaj Lyubecha klepetajte z NPC, da se naučite koristnih informacij in dobite prvo nalogo.

Toy stranka, in za sodelovanje v njem morate prenesti sZone Online. Kaj vam je všeč - to lahko storite brezplačno. Od tega trenutka se začne prava zabava - napad mutantov, spopadi s konkurenti, iskanje artefaktov, manevriranje med nenormalnimi pastmi. Čaka vas popolna cvetica presenečenj, ki so možna le na svetu, ki je tako človeškemu tujemu.

Za učinkovitejše napade in izvajanje nalog združite se v skupine z drugimi igralci. Toda tudi če vam uspe priti do redkega artefakta, ne prezgodaj sanjajte o dostojni nagradi. Znanstveniki so zelo selektivni pri svojih nakupih in niso vsi subjekti pripravljeni sprejeti. Čeprav slinijo na vaš plen, prikazujejo umirjenost in pomanjkanje zanimanja, samo da bi znižali ceno.

Tam bodo marauders, ki so okusne za nekoga drugega dobrega. Zakaj tvegati svojo lastno kožo, če lahko dobiš od tistih, ki se vrnejo izven nevarnega območja in se ne morejo upreti polni moči? Zato so spremljevalci tako pomembni - skupaj ne boste tako lahek plen.

V sistemu spretnosti junaka, igra iz območja online ponuja naslednje smeri razvoja:

 • Survival - sprehod po ozemlju in zbiranje artefaktov
 • Podpora vključuje ustvarjanje predmetov iz smeti

  0

 • Boj - ubij vse, kar blokira pot.
 

sZone Online