Zaznamki

Meči in napitkov 2

Alternativna imena: Meči in napitkov 2

Game meči & napojev 2 [_2_ ] je razširitev svojega nagrajenega predhodnika. Ta projekt se ponaša tudi lepe grafike in veliko igranja. Ta igra - da je treba iti na hladen zimski večer. Samo tisto, kar ste iskali, kajne? Nimate časa za dolgčas, ker zdaj imajo vedno spremljala razmere v njegovi trgovini.

Ja, točno, meči & napojev 2 [_1_ ] Online vam pomaga postati lastnik majhne trgovine. Vaša glavna naloga, ki jo bo treba nenehno prizadevati za izvedbo skozi igro - da dopolni svojo ponudbo z novimi izdelki, proda več proizvodov strankam, da bi lahko za dostop do nove skrivne recepte. No, seveda, moraš narediti vašega prodajnega ugodnosti vam. Opremiti in izboljšati svojo trgovino, pošljite dopust za opravljanje novih nalog in gostje, ki jih je mogoče dvigniti njihovo raven, kar vam omogoča, da poveča stroške blaga, ki se prodajajo v trgovini.

Ta igra - tipičen spletni projekt, tako naprej, ki je že postala tradicija v meči & napojev [ _2_] 2 registriranih bo treba začeti igranja. Vi ne bi smeli zamenjevati, da pri upravljanju igri je sedaj nobena beseda v ruščini. Na koncu, projektiranje je tako preprosta in cenovno ugoden, da ne bo težko, da se ukvarjajo s svojimi osnovnimi značilnostmi in se ukvarjajo s tem, kako pravilno izpolniti prijavnico.

1. Lahko V postopku registracije začetek, boste morali, da izpolnite obrazec na levi strani glavnega zaslona projekta.

. 2 , Izpolnite vsa polja v vrstnem redu, ki se drži namige in nasvete sistem. Ko je vse zapolnjeno, kliknite na povezavo " Prijava do do igrajo zdaj ", nato lahko začnete v meči & napojev 2 igrajo .

Osnutek vse kupce, ki bodo obiskali vašo trgovino, razdeljene v več razredov glede na svoje potrebe. Pripravite se, da bo veliko kupcev, in vse njihove zahteve morajo biti izpolnjene. Tako kot vsako trgovino stranke, bodo vas, da barantajo in znižajo ceno - to je res, kjer boste lahko izpilili svoje medosebne odnose.

Igraj igre meči & napojev 2 , je zanimiva tudi zato, ker sedaj boste mogli zaposliti delavce. To vam bo pomagalo bolje služijo strankam in prispevati k razvoju mesta. No, seveda, lahko se boste počutili resnično šef. Sliši se mamljivo!

Lahko izvajate naslednje čarovnika:

1. Enchantress, ki so znane temne umetnosti.

. 2 Kovač.

3. Bowyer.

4. Bižuterija.

Kot je v življenju, v igri morate upoštevati nekaj osnovnih pravil. Na primer, če kupec zahteva nemogoče, je bolje, da mu odgovorijo na neuspeh. Nikoli ne ostanejo tam in razvoj.

Ta igra vam bo pomagal razviti voditelji imajo znanje, in kar je najpomembnejše to meči & napojev 2 brez !