Zaznamki

Taktike preživetja

Alternativna imena:

Survival Tactics je simulator preživetja s strategijo in elementi MMORPG. Taktiko preživetja lahko igrate na mobilnih napravah s sistemom Android. 3D grafika tukaj je visoke kakovosti in podrobna. Zvočna igra je narejena dobro, na profesionalni ravni, glasba vas ne utrudi, tudi če veliko igrate.

V svetu, kamor vas bo popeljala ta igra, se je zgodilo nekaj hudega. Pojavil se je grozen virus, ki ljudi spreminja v pošasti. Prebivalstvo, ki je preživelo epidemijo, so skoraj popolnoma uničili krvoločni zombiji. Vaša naloga je pomagati skupini preživelih.

Prvih nekaj misij bo opremljenih z namigi, tako da lahko novinci hitro razumejo nadzorni vmesnik.

Takoj za tem boste imeli veliko stvari za početi:

  • Preglejte območje okoli baze
  • Poiščite zaloge, ki bi lahko bile uporabne, in jih dostavite v taborišče
  • Gradnja in nadgradnja delavnic in stanovanjskih zgradb
  • Poskrbite za varnost, zaščitite se pred živečimi mrtvimi
  • Zberite ekipo nadarjenih borcev in dokončajte nevarne misije
  • Razvijte veščine svojih bojevnikov, ko si naberejo dovolj izkušenj
  • Preučite pozabljene tehnologije, to vam bo poenostavilo nalogo v prihodnosti
  • Klepetajte z drugimi igralci in sklepajte zavezništva, da rešite izgubljeno civilizacijo

Vse to morate narediti med igranjem Survival Tactics na Androidu.

V igri je izjemno pomembno, da pravilno razdelite zaloge. Odločiti se morate, kaj bo vaši bazi trenutno najbolj koristilo in kaj je bolje odložiti na pozneje. Če porabite preveč za razvoj tehnologije, tvegate, da boste zapustili svoje naselje brez hrane ali orožja.

Med nevarnimi misijami se ne boste srečali le z živimi mrtvimi, ampak tudi z drugimi skupinami preživelih. Vsi ljudje, ki so preživeli apokalipso, ne bodo prijazni do vas. Med njimi boste srečali sovražnike, ki so še nevarnejši od zombijev. Borite se za vire in mesto na lestvici z drugimi igralci na spletu v načinu PvP. Ali pa poiščite prave zaveznike in skupaj dokončajte težke naloge v sodelovalnem načinu PvE.

Ko boste postajali bolj izkušeni in bo vaše naselje raslo, bodo naloge postajale težje.

Skupina bojevnikov, ki jih nadzorujete med misijami, lahko s pridobivanjem izkušenj postane močnejša. Imeli boste možnost izbrati, katere veščine boste razvili glede na svoj stil igranja.

igralcev, ki redno obiskujejo igro, bo lahko prejelo dnevna darila za prijavo.

Med prazniki vas bodo razvijalci razveselili s tematskimi dogodki z edinstvenimi nagradami, ki jih drugje ne morete dobiti. To so lahko okraski za tabor ali uporabni predmeti.

Trgovina v igri ponuja nakup manjkajočih virov in drugega potrebnega blaga. Asortiman se redno posodablja, pogosto so tudi popusti.

Če želite igrati Survival Tactics, boste potrebovali internetno povezavo, saj je igra večigralska.

Survival Tactics lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in obnovite uničeno civilizacijo po zombi apokalipsi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more